2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان کودک بیست و سه ماهه

50 بازدید | 9 پست

مامانا پسرم ۲۳ ماهشه الان دیدم دندون ۴ فک پایینش حالت گود شدگی داره و سفید شده کسی بوده که تجربه داشته باشه ؟؟ببرمش دندانپزشکی فلوراید میزنن براش؟؟اخه از عوارضش میترسم .و اینکه میدونم اصلا نمیزاره که دکتر کارشو بکنه خیلی گریه میکنه تقربا یک‌ ماهی میشه از شیر گرفتمش

پوسیده شده اگ بخوان درست کنن هزینه اش زیاده و بیهوشی میخواد پسر منم چندتاش پوسیده داره کم کم میریزه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بیهوشی خطرناکه واسه بچه ۲ ساله اخه

خیلیا انجام میدن البته ببرش دندون پزشکی شاید بشه کاری کرد من دیر بردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
پوسیده شده اگ بخوان درست کنن هزینه اش زیاده و بیهوشی میخواد پسر منم چندتاش پوسیده داره کم کم میریزه

این دندونش تازه دراومده اخه به این زودی پوسید 

شیرینی اصلا دوست نداره تنها چیز شیرین که میخوره بستنیه فقط 

این دندونش تازه دراومده اخه به این زودی پوسید شیرینی اصلا دوست نداره تنها چیز شیرین که میخوره بستنیه ...

ازشیر شبه اینطوری شده 

پسر شما چند سالشه ؟بیهوشش کردن؟

نه عزیزم اطرافیان گفتن نبر اون دندونا میریزن 

دکتر گفت درست کنم برای زیباییه وگرنه دندونا شیری هستن و دوباره درمیان

4سالشه دیگه ی سال دیگه میریزن 

نه عزیزم اطرافیان گفتن نبر اون دندونا میریزن دکتر گفت درست کنم برای زیباییه وگرنه دندونا شیری هستن و ...

اره اینکه درسته من فقط میترسم بعدا پوسیدگیش بیشتر بشه و درد بکشه بچم و اینکه دندونای دیگشم بپوسه