elahe212121 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 368 عنوان حس ششمی هست سوال دارم 635 بازدید | 105 پست کسی حس ششمش قویه یه سوال دارم می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند. 1403/11/19 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2061 جانم عزیزم 안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 جانم عزیزم بنظر با مامان و داداشم میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هستی_خانم_8 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 395 جانم عزیزم سوال منم جواب بده جای جوشام کی از بین میره چیکارکنمازبین برهمیتونیم زمین بخریم یانه تا آذرماه کنکورقیبول میشم یانه
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2061 بنظر با مامان و داداشم میرم؟ آره 안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑
elahe212121 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 368 جانم عزیزم عزیزم بگو من طلاق می گیرم یا نه؟شوهرم از اون زنی که صیغه اش کرده جدا میشه یا نه؟ می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
شیمباسکالو عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 4956 جانم عزیزم به نظرت مهاجرتم کی اوکی میشه؟! میتونم مامانمو ببرم؟
دونه_الماس عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 272 آره میشه سوال منم جواب بدی من کی باردار میشم و جنسیت چی هست ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 آره بنظرت کدوم طرف میخوان برم شمال جنوب غرب شرق؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2061 سوال منم جواب بده جای جوشام کی از بین میره چیکارکنمازبین برهمیتونیم زمین بخریم یانه تا آذرماه کنکور ... جای جوش هاتون تا ۵ هفته دیگه زمین خریدنتون ۵۰ ۵۰ هست کنکور هم قبول میشید 안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑
z۷۲ عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1401 جانم عزیزم با اجازه صاحب تاپیک اگر مقدوره میشه بفرمایید کار مغازه چی میشه
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2061 به نظرت مهاجرتم کی اوکی میشه؟! میتونم مامانمو ببرم؟ بله میتونید 안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑
هستی_خانم_8 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 395 جای جوش هاتون تا ۵ هفته دیگه زمین خریدنتون ۵۰ ۵۰ هست کنکور هم قبول میشید خدا از دهنت بشنوه روحیه گرفتم😁
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2061 عزیزم بگو من طلاق می گیرم یا نه؟شوهرم از اون زنی که صیغه اش کرده جدا میشه یا نه؟ طلاق نمی گیرید و حدودا ۲ ماه دیگه جدا میشه 안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑