2777
2789

حق دردناکی بود

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

چرا جاری من دقیقا با این اوصافی که فرمودین راضی بود به زندگی در خونه مادر شوهر و وقتی شوهرش خونه جدا کرد طلاق گرفت 🙁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حس بدیه،ولی خدارو چه دیدی زمان میگذره دور توهم بلاخره میرسه 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

چرا جاری من دقیقا با این اوصافی که فرمودین راضی بود به زندگی در خونه مادر شوهر و وقتی شوهرش خونه جدا ...

شاید جاریت با شوهرت ازدواج کرد که نزدیک مادرشوهرت باشه!!💀 

از یه زاویه دیگه نگاه کن فداتشم🤡🤣

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

زن عموم با مادرشوهر خیلی هم راضی حقوق مادر شوهر میخوره حقوق خودش پس انداز کلی هم ناز و ادا داره ک داره با مادر شوهر زندگی میکنه البته عموم با وجود سن کم عاقل بود و مدیریت کرد

[QUOTE=371291948]شاید جاریت با شوهرت ازدواج کرد که نزدیک مادرشوهرت باشه!!💀  از یه زاویه دیگه نگاه کن فداتشم

نزدیک باشه چیکار کنه مثلا 😶😂

چی بگم والا همه موندیم از تعجب 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫