2777
2789

؟؟ 

اول اینکه بگم ما اکیپ ۳ نفره اییم 

اون دو نفرشون خیلی مهربونن باهام و تولدم ک شد ماه پیش سنگ تموم گذاشتن و توی رفاقت همه کار میکنن 

اما وقتی بحث بیرون رفتن میشه 

اون دوتا تنهایی میرن بیرون 

به من نمیگن 

با یکیشون ک معمولا میرم بیرون و موقعی ک فقط منو اون بیرونیم همش به فکر اون یکیه و اسمشو میاره ک کاش فلانی اینجا بود 

ما یه گروه چت داریم تو واتساپ ، یهو یکیشون به اون یکی گف من بیام خونتون؟ اونم گف بیا زود اسنپ گرف براش رف خونه ولی به من یه تعارفم نممیزنن ک تو نمیخای بیای؟ 

ولی معمولا یکیشون همیشه پیشنهاد میده ک اره بیا بریم فلان جا 

اما دوتاشون باهم بهم نمیگن 

یا یهو استوریاشونو باز میکنم میبینم پیش هم بودن 

خیلی ناراحت شدم بخاطر این رفتار 🫠

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییییی:))))کات کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

الان یکیتون یه راه خل یا یه چیزی بهم بگید ک چطوری به روشون بیارم ک رفتارشون خیلی زشته بهم نمیگن 

ولی نمیخام فکر کنن ک اره من دارم میگم چرا بهم نمیگید ؟ از این به بعد بهم بگید و مجبور بشن زوری دعوتم کنن 

با خودم عهد کردم هرچییی شد نرم حتی اگر تولد گرفتن هم نرم فقط کادو تولدشونو بفرستم دم خونشون 

ولی میخام این رفتار زشتشونو به روشون بیارم بدون اینکه عزت نفسم بشکنه 

به نظر من به هم نزن. دوستای خوبی‌ن. به عنوان دوست معمولی نگاه کن، نه دوست صمیمی.

اره اینم درسته 

پیام بعدی منو بخون بنظرت چظور به روشون بیارم ؟ 

بنظرم به هم نزن ولی زیاد تو جمعشون نرو

نمیشه 

ما هم دانشگاهی همیم همه روزو باهم میگذرونیم 

اگه سرسنگین رفتار کنم فکر میکنن دارم چصی میام 

مگه نمیگی خودتم با یکیشون تنها میری بیرون ،

یا اینکه اون یکی خودش خودشو دعوت کرده خونه اون یکی توام میتونستی خودتو دعوت کنی 

اگر اذیتی کات کن    ولی در کل داری سخت گیری میکنی   

نمیشه ما هم دانشگاهی همیم همه روزو باهم میگذرونیم اگه سرسنگین رفتار کنم فکر میکنن دارم چصی میام

بزار فک کنن مگه مهمه

من کلا کات کردم

اتفاقا بهت کمک میکنه چطور تو زندگی بتونی کارای دیگتو مدیریت کنی

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

مگه نمیگی خودتم با یکیشون تنها میری بیرون ،یا اینکه اون یکی خودش خودشو دعوت کرده خونه اون یکی توام م ...

اره میرم بیرون تنهایی باهاش ولی موقع تنهایی بیرون رفتن اون یکی هی به اون پیشنهاد میده ک توام بیا بامون دیگه ولی اونا میرن یه تعارف علکی هم نمیزنن 

ولی اون همش میگه من سرکارم و میپیچونه 

من خودمو علکی خونه کسی دعوت نمیکنم ولی به ظاهر علکی هم میتونستن حتی شده یکیشون بگه تو نمیخای بیای دورهم؟ 

بزار فک کنن مگه مهمهمن کلا کات کردماتفاقا بهت کمک میکنه چطور تو زندگی بتونی کارای دیگتو مدیریت کنی

منم با چندتا از دوستام زود کات کردم 

بعد نشستم فکر کردم ایا خودم حساس بودم یا حق داشتم ک واقعا ارتباطمو قطع کنم!؛

به نتیجه ای نرسیدم بخاطر همین سر اینا اومدم اینجا راهنمایی بگیرم 

الان یکیتون یه راه خل یا یه چیزی بهم بگید ک چطوری به روشون بیارم ک رفتارشون خیلی زشته بهم نمیگن ولی ...

به نظرم ارزش به رو آوردن نداره اصلا ولی اگه میخوای به رو بیاری تو موقعیت به شوخی و خنده باید بزنی ولی این که یه چیزی بهت بگیم بری بگی، به نظر من فقط اززش خودت رو میاره پایین.