2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برنج میخوردی؟پوره سیب زمینی هم میگن خوبه درسته؟

بببن عزیزم مثلا برنج و مامانم یکم نرم درست میکرد بعد با خورشت میخوردم قیمه قورمه سبزی چلو گوشت،میوه هم سیب با موز برام رنده میکرد میخوردم 

یعنی برنج میخوردی؟پوره سیب زمینی هم میگن خوبه درسته؟

سیب زمینی هم خوبه بخوری ،برای اینکه ضعف نکنی تخم مرغ اصلی کن میان وعده بخور یا قلوه و جیگر کباب کن با تیکه های کوچیک نون بخور،منم سه ماه عمل کردم نترس چیزی نمیشه 

بببن عزیزم مثلا برنج و مامانم یکم نرم درست میکرد بعد با خورشت میخوردم قیمه قورمه سبزی چلو گوشت،میوه ...

از روز چندم شروع کردی به خوردن اینا؟

ببخشید که انقد سوال میپرسم اخه هم خیلی استرس دارم هم از شدت گرسنگی سرگیجه دارم

سیب زمینی هم خوبه بخوری ،برای اینکه ضعف نکنی تخم مرغ اصلی کن میان وعده بخور یا قلوه و جیگر کباب کن ب ...

اخه فقط ۴ روزه عمل کردم جیگر سنگین نیست از روز چهارم؟

از روز چندم شروع کردی به خوردن اینا؟ببخشید که انقد سوال میپرسم اخه هم خیلی استرس دارم هم از شدت گرسن ...

ببین من از روز سوم شروع کردم ب خوردن چون طاقت گرسنگی نداشتم حالمم خوب نبود قبلشم سوپ و عصاره گوشت و این چیزا میخوردم چون گلوم خیلی درد میکرد

ببین من از روز سوم شروع کردم ب خوردن چون طاقت گرسنگی نداشتم حالمم خوب نبود قبلشم سوپ و عصاره گوشت و ...

مرسی عزیزم منم انقد حالم بده که نگو فشارم افتاده بود اگ یکم دیرتر میرفتم بیمارستان حس میکنم میرفتم تو کما