2777
2789
عنوان

ماه های آخر بارداری کیا پوسیدن مث من😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاریس جونم چن سالته؟

31

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

31

عمرا فکر نمیکردم بگی 31 میگفتم بااین روحیه خوبت سنت حتما کمتره چون کودکِ درونت خیلی زنده است انشاالله همیشه شاد باشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سمت ما امار دخترا بشدت بالا رفته.... از هر۱۰زایمان یکیشه پسره.. 

تو فامیلِ ما همه نوه عموها پسرن 

خاله زاده ها پسر 

کلا تو دهه 90بین 20تاپسر2تادختر داریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقت کردین آمار پسرا چقد رفته بالااا🤔🤔🤔🤔

امسال سال پسر بود 

پارسال سال دختر بود همه اطرافیان من بچشون دختر بود و هرکی رو کمیدیدم بارداره

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
عمرا فکر نمیکردم بگی 31 میگفتم بااین روحیه خوبت سنت حتما کمتره چون کودکِ درونت خیلی زنده است انشاالل ...

قربونت✋

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من هفته ۳۶ هستم تازه یکمی خسته شدم ولی بیشتر بخاطر ظاهرم و اندامم ناراحتم همش حس میکنم بد شدم و جذاب نیستم وگرنه دیگه مشکل خاصی ندارم تازه دلمم برای باشگاه رفتن تنگ شده 

زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر  
من هفته ۳۶ هستم تازه یکمی خسته شدم ولی بیشتر بخاطر ظاهرم و اندامم ناراحتم همش حس میکنم بد شدم و جذاب ...

منم حس میکنم زشت شدم خیلی سخته واقعا... مشکل منم تنهاییمه😣😣😣

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏