2777
2789
عنوان

کمک کنین خانومای باتجربه

79 بازدید | 16 پست

خانومای باتجربه بیاین کمککککک.

حالم خوب نیست.

باردارم.

زیر دلم یکم درد داره .

سرمم دردمیکنه دارم دیوونه میشمممممم🤕

حالت تهوع هم که دیوونم کردهههههه😵‍🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه

منم اون ماه ها زیر شکمم درد میگرد یا سکت چپم تیر میکشید  دکتر من میگفت طبیعیه رحم و شکم جا باز میکنه 

ولی اگر شماره دکتر یا منشیشو داری یه پیام بده سوال کن 

چون بازم شرایط بارداری هر کسی با اون یکی فرق میکنه

اگر درد با استراحت بهتر نمیشه باید بری بیمارستان که بچه ها رو چک کنن

منم اون ماه ها زیر شکمم درد میگرد یا سکت چپم تیر میکشید دکتر من میگفت طبیعیه رحم و شکم جا باز میکنه ...

خیلی ممنون از راهنماییتون🙏

دلم هی تیرمیکشه الان هی آروم میشه بعد یه تیرخیلی بدی میکشه به خودم میپیچم

خیلی ممنون از راهنماییتون🙏دلم هی تیرمیکشه الان هی آروم میشه بعد یه تیرخیلی بدی میکشه به خودم میپیچم

دکتر رفتنت ضرر که نداره مخصوصا که لک دیدی 

من چند شب پیش یه لک کوچیک دیدم ساعت ۱۲ شب پیام دادم دکتر گفتم    چون استرس خیلی بده

دکتر رفتنت ضرر که نداره مخصوصا که لک دیدی من چند شب پیش یه لک کوچیک دیدم ساعت ۱۲ شب پیام دادم دکتر گ ...

بله درست میگین🙏😘

ببخشید میپرسم ولی شما چندوقتتون هست؟

الان به دکترم پیام بدم؟

دکتر رفتنت ضرر که نداره مخصوصا که لک دیدی من چند شب پیش یه لک کوچیک دیدم ساعت ۱۲ شب پیام دادم دکتر گ ...

از وقتی لک دیدم به دوسه تا دکترگفتم هرکی یه چیز گفته گیج شدم .

یکی میگفت سقط شده‌.

دکترخودم میگفت مراقب نباشی سقط میشه.

یکی میگفت دوتاش سرشون پایینه و فلان و

از وقتی لک دیدم به دوسه تا دکترگفتم هرکی یه چیز گفته گیج شدم .یکی میگفت سقط شده‌.دکترخودم میگفت مراق ...

چرا پیش چند تا دکتر میری 🤔 یه دکتر انتخاب کردی  همه چی و بسپار به همون دیگه 

بعدشم راحت میتونی بری سونو گرافی ببینی جفتشون سالم هستن یا نه 

یا اینکه بری صدای قلبشونو گوش کنن 

هر دکتری روش و کار و همه چیش فرق میکنه  به حرف چند نفر که نمیشه گوش کرد 

من که دکترم خیلی حرف نمیزنه فقط چون با تجربه بود انتخابش کردم     برای همه چی خودم مراقبت و مراعات کردم