2777
2789
عنوان

بچه ها رفیق دانشگام میخواد واسم

188 بازدید | 10 پست

چن تا از این بسته های برنج هست ؟ واسم بیاره 

با شیر محلی و دوغ 😂😂😂😂😂😂😂😂

بابا من الان چیکار کنم فردا میگه میارمش 

چجوری ببرم بهش گفتم نمیخواد بیاری نمیخوام به زحمت بیفتی قبول نمیکنههه😂😂😂

آب شدم یعنی😂😂

اون که میخواد بیاره توهم برا محبتش چیزی براش ببر

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که اصرار داره بزار بیاره واست تو ذوقش نزن

منم ی بار ی چی خریدم بعد دوستم تو دستم دید کلی تعریف کرد و خوشش اومده بود،،بعد منم گفتم واقعا خوشت اومده؟ گفت آره، ولی نری برام بگیریا،،خیلی بهم بر خورد چون واقعا دوست داشتم خوشحالش کنم براش بگیرم اون زد تو ذوقم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

حالا که اصرار داره بزار بیاره واست تو ذوقش نزنمنم ی بار ی چی خریدم بعد دوستم تو دستم دید کلی تعریف ک ...

خب آخه میدونی 

اون آقاست و دوست نداشتم واسم خرج کنه 

یعنی  نمیخوام اصلا به هیچ وجه واسم خرج کنه 

همش اصرار داره خرج کنه چن بار منو دعوت کرد رفتیم رستوران 

منم جون باهم رفیقیم میخوام جبران کنم و باز دعوتش کنم 

اینجوری هم بهم گفت از خجالت آب شدم 

بله عزیزم درستهه🥺بازم سعی میکنم نگم

خب آخه میدونی اون آقاست و دوست نداشتم واسم خرج کنه یعنی نمیخوام اصلا به هیچ وجه واسم خرج کنه همش اص ...

آقاست؟؟

نه مال من دختره

خوب از این نظر حق داری منم دوست ندارم ی آقا حتی ی هزاری برام خرج کنه

اسی فک کنم روت کراشه🤣🤣وگرنه این همه توجه عادی نیست خدایی😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....