2777
2789
عزیزم اگه واقعا تو فشاره طلت چیه بفروش خواهرم ده بار طلا فروخته و شوهرش باز واسشدبهترشو خریده تو دوت ...

بعدشم مردا همیشه بعصی وقتا قاطی میکنن نباید میذاشتی به این مرحله برسه خانما الان انقد پول دراوردن سخت شده که هیچکسی اعصاب دوجمله حرفو نداره

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
اخساس كردم شايد بخواد بترسونم ولي من كه مردم و زنده شدم جلو چشاش  ولي نه انگار واقعا ديگه منو ...

چون اون حرکاتو کردی بدتر شده.دیده داره روت اثر میزاره بیشتر ادامه داده.بس کن بابا.اصلا ناراحت شو دست پیشو بگیر.قهر کن بگو بهم بر خورد و اینا .البته ماها الان هر چی بگیم ممکنه حتی بی ربط باشه.شما ببین چیکار کردی که شوهرت یکاره همچین حرفی زده.اگه حرفش جدی باشه معلومه خیلی تاالان بیخیال زندگیت بودی که متوجه نبودی زندگیت از دستت رفته اگرم الکی گفته باز ببین چیکار کردی که واسه ادب کردنت داره انقد زیاده روی میکنه.در کل  مشخصه ی مدت طولانی ی اشتباهو تکرار کردی.بعید میدونم راه کارای اینجا زیاد به درد شما بخوره.با مشاور خانواده صحبت کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فقط میدونم خودتو تحقیر نکن جلوش😐با التماس نگهش ندار چون با کمترین موضوعی که در اینده پیش بیاد میخواد بزاره بره چون نقطه ضعف تو رو فهمیده😕چند روز هیچ حرفی نزن بهش بزار تو خودش باشه از غار تنهاییش که اومد بیرون اخلاقش درست میشه

من اصلا به طلاق فكر نميكنم اونه كه اصرار داره  طلاهم يه دونشم نميخوام  ولي ميترسم بيشتر ...

اصلا اصلا خونتو ترک نکنی بچسب به زندگیت خودش خوب میشه نگران نباش

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

من ميخوام كه مثل قبل دوسم داشته باشه 

امروز وقتي ديد خيلي ناراحتم يه بار گفت دوست دارم  

المي گفتم كه ندارم ولي پشتش بهم گف بهت دروغ دادم  و اصلا نميخوامت

ادمي نيس كه بگه برو طلاتو بفروش  من هر چي ازش ميخواستم به هر بدبختي كه بود برام فراهم ميكرده&n ...

آخه تو که اصلا نمیدونی مشکلش پولیه یا چیز دیگه.الان میخوای ی کاری بکنی نظرشو جلب کنی ولی نمیدونی چیکار.بزار اول این بحث حل شه بعد اگه میخوای خوبیتو برسونی بهش بگو میخوام اینکارو برات بکنم.البته اگه به نظر خودت دریته.در کل به اندازه کافی معذرت خواهی کردی چند روز  خودتو بگیرو موقر باش ببین چی پیش میاد

مت يه ادم نماز خون و موتقدي بودم شوهرمم همينطور 

ولي من بخاطر افسردگي بعد زايمانم نمازم كنار گذاشته شد و بخاطر مشكلات زندگيم  كلا بي نماز شدم شوهرمم كلا نمازو ترك كرد 

و بي اعتقاد شد شايد بخاطر اينم باشه