2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نزار زیاد تو جمعی باشه ک متشنج جو اونجا غذاشو به موقع بده اصلن نباید ناراحت بشه بنظرم روحیه خیل ...

تمام سعیمو دارم میکنم

فقط خدا میتونه دیگه بهش کمک کنه🥺

تمام سعیمو دارم میکنمفقط خدا میتونه دیگه بهش کمک کنه🥺

ناامید نشو عزیزم تو تلاشتو بکن مطمین باش این تلاشها بی نتیجه نمی‌مونه خدا خودش از جایی ک فک می‌کنی به در بسته خوردی می‌رسونه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

آها من پیش غفرانی نبردم ولی خیلیا ازش راضی بودن

بچم ظاهرش اوکیه یکی ببینه باورش نمیشه هیچ کاری نمیتونه بکنه

وقتی دنیا اومد هر رسید میگفت چه خوشکله فلانه بلانه من به چشم زخم اصلا هیچ اعتقادی نداشتم که هیچی اصلا بهش فکر هم نمیکردم ولی تو زندگیم کاملا لمسش کردم

بچم ظاهرش اوکیه یکی ببینه باورش نمیشه هیچ کاری نمیتونه بکنهوقتی دنیا اومد هر رسید میگفت چه خوشکله فل ...

دقیقا مثله ‌پسر من هر کی می‌دید می‌گفت از بس خوشگله بهش میگفتن دخترع . تو فامیلا هر جا ویبردم ازشیطونیاش ورجورجه میکرد همه میگفتن ماشالا پسرت خیلی وزه است ولی چیشد بعد چن هفته بچم تشنج کرد وقتی یادم میاد چطور تو دستم بدن نصفه جونشو رسوندن بیمارستان جیگرم آتیش میگیره هنوز ک هنوز خواب اون صحنه رو بعضی شبا میبینم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه ها من جدیدا مغازه لباس بچگونه زدم موکت کردم همون جا به بچه هم میرسم یه مغازه کوچیک هم زدم

پیج اینستامو اگه میتونید فالو کنید good_baby_2023 

لطفا فالو و لایک کنید

مرسی ازتون

فعلا فقط دارم میدوعم