2777
2789
کاورژله ای

سلام عزیزم در مورد ختمت که داخل امضاته میشه یه توضیح بدی. البته با ااجازه استارتر. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تیترتو که خوندم یادِ این ترانه محسن یگانه افتادم

گرد و غباری که دلم گرفته

حوصله ی زیر و زبر نداره

شاخه ی خشکیده ی بیدِ صبرم 

خم شده و نای تبر نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

استارتر من اطلاعی ندارم. بابت سوالم تو تاپیکت عذر ميخوام. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
سلام عزیزم در مورد ختمت که داخل امضاته میشه یه توضیح بدی. البته با ااجازه استارتر. 

سلام خانمی....همونطورکه نوشتم باتجربه شخصیم معجزس....سوالتونوبفرمایید

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم سلام در مورد امضاتون بمن میگین چجوریه...

نحوشونوشتم گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دعاگوتون هستم.ان شاالله همه حاجت بگیرن منم بگیرم ای خدا😘😘😢😢😢

انشالله....من ومامانم که معجزه دیدیم....انشالله شماهم خیربرات پیش بیادخواهرگلم

سلام خانمی....همونطورکه نوشتم باتجربه شخصیم معجزس....سوالتونوبفرمایید

منظورم اینکه من بخوام ختم بردارم باید به شما بگم؟؟ بعد شما میگی چیکار کنم؟؟