اگه زمین از خودتون داشته باشیمبرا ساخت یکطبقه چقدر تقریبا پول لازم داریم برا اینکه اسکلتش رو بالا ببریم و داخلش رو تکمیل کنیم؟ البته یک طبقه منظورم نیست ولی هزینه یک طبقه رو بدویممیشه باقی طبقه ها رو حدس زد.
بعد از کجاها میشه منبع مالی اولیه اش رو تامین کرد وامی چیزی؟
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پول که باشه راحته عزیزم..وقتی دستت تنگ باشه هی باید منتظر باشی پول برسه و شارژ کنی مصالح و کارگرو... ...
شما برای یکطبقه اتون چقدر تقریبا هزینه سیمان دادید؟
سلام دوست خوبم همسر من اطلاعات کاملش داره آخر شب برات مینویسمفقط باید بدونیم متراژت چقدره و اینکه یک ...
عه دستت درد نکنه یک طبقه رو پارکینگ.
متراژ تقریبا ۱۷۰.
خودتون ساختید؟ برا امشال باشه خوبه. البته دلار روزانه بالا میره دیگه به سال نمیکشه.