2777
2789

من خودم هربار تصمیم میگیرم دیگه چیزی فریز نکنم 

چون خیلی خیلی مزه ها بد میشه 

مثلا همین دیروز با حبوبات و سبزی و قلم پخته که همشون فریزری بودن آش پختم اصلا بهم نچسبید 

یه مقدار لوبیا سبز داشتم ..و هویج نگینی ...با اینا هم لوبیا پلو پختم باز واقعا خوب نشد 

حالا شاید یه عده بگن خوب درمیاد 

ولی وقتی همین غذاهارو با مواد تازه درست میکنیم خیلی خیلی خوشمزه تر میشه 

قبول دارین ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد تازه طعمشونو حفظ میکنن من فقط سبزی و گوشت نهایتا لوبیا سبز فریز کنم بقیشو تازه میخریم یسریا حتی قارچ اینا دیدم فریز میکنن🫤

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مسلما تازه بهتره

ولی گاهی زمان نداری واقعا

من لوبیا سبز، نخود فرنگی، باقالی پلویی، باقالی خورشتی( قاتوق)،ماهی،مرغ،گوشت،پیاز داغ،سیر،سبزی قرمه،سبزی سوپ،گوجه سبز و.... فریز میکنم

خودم به اندازه یک ماه گوشت و مرغ فلفل دلمه ...پنیر پیتزا...ذرت..آب انار .. حبوبات خیس خورذه سبزی قور ...

مرغ گوشت ،سبزی قرمه ،هویج و فلفل دلمه و لوبیا سبز ،جو پخته شده برا سوپ ،رب گوجه ،ماهی ،همینا

من فقط قرمه سبزی

کرفس

لوبیا سبز 

فریز میکنم

کاملا سرخ میکنم بعد فریز اصلن مزه بد نمیگیره

هویج و فلفل دلمه سعی میکنم کم بگیرم  حالا اضافه بمونه خرد میکنم فریز میکنم‌چون به مقدار کم زودی استفاده میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

موادفریزری بایدزودمصرف کنی بعضیاامیزارن زیادتوفریزربمونه  سبزی گوشت ومرغ وماهی البته الان هویج ولوبیاسبزوکرفسم لواشک ،رب اناروالبالو

آلبالوترش......   توفریزردارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخاطر مورچه ها غیر خودمون همه چی رو مجبورم تو یخچال یا فریزر بزارم 🤦 هیچ راه نابودی اثر گذار نیست و چند سال که انگار ما وارد زندگی مورچه ها شدیم 😁

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب معلومه تازه خیییلی بهتره ولی برا صرفه جویی در وقت فریز کردنم خوبه. آلبالو و آلو و قیصی و لواشک خونگی میذارم تو فریزر. در که میاری انگار تازه درست شده. تو یخچال موندگاری زیادی نداره اینا

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️