2777
2789
من از پنجشنبه گذشته درگیرم گلو درد خشکی گلو سردرد تب بدن درد آمپول و دارو و ....فایده نداره از کار و ...

اره منم یک هفته شد تاحالا همیچن گلودردی نداشتم تا گوشام درده سرم کتفم اصلا یه چیز عجیب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم یک هفته شد تاحالا همیچن گلودردی نداشتم تا گوشام درده سرم کتفم اصلا یه چیز عجیب

کلافه شدم ی خواب راحت ندارم همش بیدار میشم همش خوابای بیخود میبینم و بیدار میشم از درد 

الانم گردنم و کلیه هام درده انقدر تو رختخواب بودم 

عزیزم بلد باشین یکی دوبار بادکش بندازین عالیه

بلد نیستم لوزه هام نگاه میکنم متورم و قرمز البته پسرم اون هفته تب مخملکی گرفت نمیدونم ویروسه اونه تو تن من اینطور شد یا درمانگاه بردمش اونجا گرفتم

اع ویروس جدیده؟

سه روزه امون منو بریده . بحدی ابریزش چشم و بینی دارم

دارم کور میشم دیگه

چنتا بتامتازون و کلرفنیر امین قوی زدم

بند نمیاد ک نمیاد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
کلافه شدم ی خواب راحت ندارم همش بیدار میشم همش خوابای بیخود میبینم و بیدار میشم از درد الانم گردنم و ...

دقیقا همش نوافن میخورم تا درد گلو و سرم بره آزیترو داد دکتر ولی انگار اثر نداره

داروها بی کیفیتشدن

عزیزم متأسفانه بدنمون ازبس دارو ،انتی بیوتیک خوردیم داغون شده،دختر منم فقط سرفه داره اینم میگن همه گیر شده

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎