2777
2789
عنوان

خانمای درس خون

199 بازدید | 32 پست

خانمای درس خون وقتی همسرتون خونست ،چجوری درس می خونید؟ از اینکه همسرتون رو تنها بذارید و چند ساعت برید تو اتاق درس بخونید احساس عذاب وجدان بهتون دست نمیده؟ اینکه همسرتون رو تنها گذاشتید و نیاز داشت که کنارش باشین ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونه نیست بخون ، وقتی هم هست اشکالی نداره بخونی یدونه بوسش کن برو سراغ درست😂

ولی گذشته از شوخی منم این ترم باید خوب بخونم که نیفتم 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه من شوهرم از خداشه😅ولی یپرس ازشون. وسطش بیا بش سر بزن

جدی چه خوب.. 

میدونی دوس دارم چند ساعت بشینم سر درس و نیام ازش سر بزنم که تمرکزم قطع نشه...  بنظرت چجوری ازش بپرسم؟ که پرو نشه 😂

شوهر منم چایی و غذا و میوه رو به راه بود و خونه تمیز بود مشکلی نداشت و به قول دوستمون از خداشم بود اما چایی و میوه و غذا رو با هم می‌خوردیم حتما .و کمی آمد و رفت داشتم نه اینکه یسره تو اتاق باشم و درس بخونم

بعله حس بدیه ولی همین شخص شخیص دوروز دیگه هیچی نشی اولین نفره که میکوبونه حرفاشو بهت

دقیقا اخلاقش همینطوره می کوبونه حرفاشو بهم ..‌ ولی میدونی خیلی حس بدی دارم وقتی میرم سر درس و تنهاس همش ذهنم درگیره ..نمیدونم با این حسم چجوری کنار بیام

جدی چه خوب.. میدونی دوس دارم چند ساعت بشینم سر درس و نیام ازش سر بزنم که تمرکزم قطع نشه... بنظرت چج ...

بگو عزیزم میدونی که چقدر این آزمون بام اهمیت داره‌ ‌. من میرم تو اتاق مه دلت برام تنگ نمیشه🤣🤣🤣

من یادمه حتی برام شوهرم نون پنیر تزیین میکرد می اورد میداد بهم تو اتاق و میرفت.

پررو بشه چیه خواهر. بلاخره اونم باید اذیت نشه

وقتی خونه نیست بخون ، وقتی هم هست اشکالی نداره بخونی یدونه بوسش کن برو سراغ درست😂ولی گذشته از شوخی ...

عزيزم امیدوارم موفق باشی 

چه بامزه گفتی یه دونه بوسش کنم و برم😂👩‍❤️‍💋‍👨

من اوایل می‌خوندم بعدا فهمیدم همسرم خوشش نمیاد وقتی خونه ست بخونم ، ولی هیچوقت مستقیم نگفت

الآنم وقتایی که نیست میخونم

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
سخته با شوهر درس خوندنچرا قبل ازدواج درسو تموم نمیکنین 😁عجله برا چیه

من قبل ازدواج دانشجو بودم بعدش ادامه دادم الان برا آزمون های که منتهی به شاغل شدنم میشه میخونم 😂