2777
2789
عنوان

تابحال حسادت مامانتون رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
عزیزم اون بچه معصوم قرار نیس از محبت تو به همسرت کم بکنه اون که گناهی نداره ،هرگز اینطوری فکر نکن بل ...

گفتم ک‌ن از اون نوع حسادت 😫ولی متاسفانه من شوهرمو میشناسم 

از وقتی حیوون خونگی گرفته رفتارش با من عوض شده 😐😐هر صبح میومد از سر کارکلی ب من محبت میکرد الان منتظرم ک بیاد 

از تو اتاق می‌بینم دو ساعته نشسته داره با حیوون حرف میزنه بچگونه محبت میکنه ☹️بعد انگار ن انگار من وجود دارم خداییش میرم بیرون باز مشغول کار خودشه 

الانم همش میگ دختر داشته باشم ‌دیگ نیازی ب تو نیس😕😕 من الان اصلا آمادگی ندارم جداقل تا چند سال بعد امیدوارم خدا ب حرف دلم گوش بده 

بابت مادرتون هم‌ پس این کلا اخلاقشونه و دست خودشون نیست من فک کردم فقط نسبت ب شماست 😓

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
گفتم ک‌ن از اون نوع حسادت 😫ولی متاسفانه من شوهرمو میشناسم از وقتی حیوون خونگی گرفته رفتارش با من عو ...

رفتار آقات نا درسته اون حق نداره محبتشو از شما دریغ کنه و از طرفی هم حسادت شمارو نسبت به دختر تحریک اتفاقا شما اصلا ضعف نشون نده که فکر کنه پاداش رفتار اشتباهش را گرفته مرد وظیفه داره به همسرش توجه و محبت کنه .و نباید این ذهنیت را بوجود بیاره که اگر دختر باشه شما را نادیده بگیره.این نشان میده ایشون کاملا به ضعف شما در کمبود توجه خودش پی برده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم ک‌ن از اون نوع حسادت 😫ولی متاسفانه من شوهرمو میشناسم از وقتی حیوون خونگی گرفته رفتارش با من عو ...

عزیزم هروقت امادگی داشتی و زمان رو مناسب دیدی باردار شو اصلا عجله نکن اگر از همسرت یا خودت هنوز مطمئن نیستی.من برات دعا میکنم إن شاالله هروقت که امادگی داشتی فرزندان صالح نصیبت بشه شماهم برای من دعا کنین

رفتار آقات نا درسته اون حق نداره محبتشو از شما دریغ کنه و از طرفی هم حسادت شمارو نسبت به دختر تحریک ...

🥺🥺🥺ههی 

دیگ انسانیته آدمه 

اگ طرفت بفهمه ک اصا دنبال نقطه ضعف گرفتن یا آزار دادن تو نیست 

بهت محبت می‌کنه تا تو هم حالت خوب باشه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
من نگرانم برم سر زندگیم و با حسادت هاش زندگیم رو تلخ کنه شما چطوری مدیریت میکنی؟

فقط تا میتونی فاصله بگیر 

همیشه نالان باش که پول نداریم 

من با همین روش دارم زندگی میکنم وگرنه شوهرم هر چی در میاره باید بده به خانواده من 😬😖