2777
2789
عنوان

تابحال حسادت مامانتون رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست

وای این چ‌حرفیه 

بگو ک شوخی میکنی 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
دقیقا منم چند وقت پیش یه رنگ مو خریدم توی خونه خودم رنگ کردم بهم میگفت نمیخریدی پول کلاساتو میدادی ف ...

منم هر کاری میکنم دیگه نمیگم اوایل خونمون نزدیک بود تحت کنترل بودم الان فاصله گرفتیم بهتر شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله مادر منم اینطوری هست هر چی بخریم به مامانم نمیگم اگر بدونه سریع میگه بیچاره داداشات اینو ندارن و ...

چند وقت پیش تولد خواهر زاده های مامانم بود که خب وضع مالی خوبی دارند یه مبلغ زیادی بهشون کادو داد در صورتی که من خودم لازم داشتم. وقتی بهش گفتم کلی بی احترامی بهم کرد الان خودش لنگ همون پول هست و از جیب من میگیره🙁😞

منم هر کاری میکنم دیگه نمیگم اوایل خونمون نزدیک بود تحت کنترل بودم الان فاصله گرفتیم بهتر شد

من نگرانم برم سر زندگیم و با حسادت هاش زندگیم رو تلخ کنه شما چطوری مدیریت میکنی؟

مامتن من همیشه مخالف بلند پروازی ها و‌طلاقم بود طول کشید تا فهمیدم همش از حسادته چون خودش سالها با ...

با این وجود شما دنبال هدفت رفتی و حقتو گرفتی باریکلا بهت

یه سری مامانم غیبتمو میکرد میگفت خانوم واسه من ادم شده طلا میخره 😑😑😑میگفت طفلی عروسم دستش خالیه این میاد قیافه میگیره 😥😥بعدش گفت من جوونی سیصد گرم طلا داشتم 🤔نمیگم از حسادته اصلا فازشو نفهمیدم اتفاقا یعنی چی این حرفا جالب اینجاست من اصلا قیافه نگرفتم راجع به طلا باهاش حرف میزدم این برداشتو کرده. منه تک دختر که هیچ دوست و اشنایی ندارم پس با کی حرف بزنم ازین حرفای  خانومانه

یه سری مامانم غیبتمو میکرد میگفت خانوم واسه من ادم شده طلا میخره 😑😑😑میگفت طفلی عروسم دستش خالیه ا ...

کاملا درکت میکنم ، فک کن به اسم من رفت ۲۰۰ میلیون وام گرفت حتی ده میلیون هم بهم نداد اگر با یه غریبه معامله میکردم بیشتر هوام رو میداشت. مرتب ازم سو استفاده میکنه و اجازه نمیده بهش تکیه کنم

عزیزم ولی چ فایده 

خیلی سنگ اندازی کرد و  این وسط اعتماد ب مادرمم از دست دادم 

صد‌حیف

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

خیلی عجیبه 

و اذیت کننده 😓همین چند دقیقه پیش داشتم تو سرویس با خودم فک میکردم مامانم از همه رازام خبر داره 

ب کس دیگ نباید بگم دوست ،چون هر جا ب نفعشون نباشه میزنن زیر رفاقت 

الان اینو دیدم 

ی جوری شدم 😓سخته اینطوری 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خیلی عجیبه و اذیت کننده 😓همین چند دقیقه پیش داشتم تو سرویس با خودم فک میکردم مامانم از همه رازام خب ...

عزیزم این نسبت به بعضی از مامان ها هستش همه مامان ها اینطوری نیستن دل خودتو بد نکن ، من این مشکل رو خیلی ساله دارم حتی مشاوره هم بردمش برطرف نشده.برمیگرده به ذات.. ولی همیشه در نظر بگیر مادرت هم یک زن هستش .

عزیزم این نسبت به بعضی از مامان ها هستش همه مامان ها اینطوری نیستن دل خودتو بد نکن ، من این مشکل رو ...

مامان خودم ک ن ولی تو ذهنم اومد نکنه خودم همچین مامانی شم 

نکنه بابات بچگی بیشتر ب تو محبت میکرده و اونو محروم کرده 

من همش فک میکنم اگ ی دختر داشته باشم همینجوری میشه و شوهرم لجبازیاش با من زیاد میشه ،برا همین و دلایل ذیگ راستش دوسندارم دختر داشته باشم 🥲فک میکنم رندگبم خراب شه 

چون کاملا میشناسم اینو میگم 

البته قطعا بهش حسادت نمیکنم فقط حس همسرم باعث عذابم میشه 

حالا ی لحظه راجب مامانت اینطوری فک کردم 

مامان خودم ک ن ولی تو ذهنم اومد نکنه خودم همچین مامانی شم نکنه بابات بچگی بیشتر ب تو محبت میکرده و ا ...

عزیزم اون بچه معصوم قرار نیس از محبت تو به همسرت کم بکنه اون که گناهی نداره ،هرگز اینطوری فکر نکن بلکه اون باعث علاقه بیشتر همسرت بهت میشه چون اینطوری میفهمه هرچقد به دختر مردم محبت کنه همون برای دختر خودش اتفاق میوفته.مهر همسر و فرزند کاملا باهم جدا هستن .مامان من فقط با من اینطوری نیست حسادتش نسبت به خواهرای خودش و حتی بعضی خواهرزاده هاش هم هست. داستان من رو برای خودت طبیعی نکن حسادت نوعی بیماری هست

مامان خودم ک ن ولی تو ذهنم اومد نکنه خودم همچین مامانی شم نکنه بابات بچگی بیشتر ب تو محبت میکرده و ا ...

دختر رحمته خداست این رو فراموش نکن ..

ببین من الان چقدر دارم از رفتار زشت مادرم رنج میکشم.

خدا بهشت رو نصیب این پدر مادرا نمیکنه ها مواظب باش