2777
2789
عنوان

تابحال حسادت مامانتون رو دیدین

413 بازدید | 35 پست

من هروقت توی خونه به خودم میرسم یا یه آرایش ملایمی میکنم مامانم غیر مستقیم دعوا راه میندازه من اهل نماز و روزه هم هستم .ولی واقعا حسادت مامانم رو حس میکنم که از روی دلسوزی نیست بلکه از روی حسادته .خواستگارامو همه با تمسخر و بی احترامی رد میکنه بنظرتون باید چیکار کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خودم نه ولی نمونه ی مامان شمارو قبلا دیدم، اینجور ادما محبتو بلد نیستن و خیلی وقتا صرفا بخاطر اینکه نمیخوان بچشون و از دست بدن و میخوان که تا اخر فقط پیش خودشون باشه از این کارا میکنن و بعضیا فک میکنن از حسادته

دیدم که میگم ولی واقعا این رفتارا غیرقابل تحمله واسه خود شخص

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

خییلی دیدم خالم به بچهاش وحشتناک حسادت داره درک نمیکنم اصلا مگه میشه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

از قدیم گفتن دختر هووی مادرهمادرمنم اینجوری بود.

والا واسه ما برعکسه مادر هووی دختر شده.

من اصلا اهل حسادت و این حرفا نیستم ولی خیلی ازین حرکتش عذاب میکشم 

خییلی دیدم خالم به بچهاش وحشتناک حسادت داره درک نمیکنم اصلا مگه میشه

همین نمونه رو منم دارم گاهی وقتا باورم نمیشه که مامانم بهم حسادت میکنه… متاسفانه به اسم دلسوزی و رابطه خویشاوندی و خونی میشه راحت روش سرپوش گذاشت .منو وادار میکنه مردونه رفتار کنم

همین نمونه رو منم دارم گاهی وقتا باورم نمیشه که مامانم بهم حسادت میکنه… متاسفانه به اسم دلسوزی و راب ...

ای وای 

مامانم اونوقت طفلی همیشه از خودش میزده و هنوزم میزنه واسه ما بخدا قسم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بله مادر منم اینطوری هست 

هر چی بخریم به مامانم نمیگم اگر بدونه سریع میگه بیچاره داداشات اینو ندارن و اونو ندارن دائم توقع کمک داره ماشین خریدیم جرات ندارم به مامانم بگم دو ماه دیگه موئد قرار داد خونه داداشمه بدونه ماشین خریدیم میگه پول کمک داداشت کن 😬

مامتن من همیشه   مخالف بلند پروازی ها و‌طلاقم بود 

طول کشید تا فهمیدم همش از حسادته 

چون خودش سالها با خانواده شوهرش و شوهرش درگیر بود و‌نتونست از خودش دفاع کنه  بعد میدید ک‌من نمیذارم‌حقم پایمال شه میگفت زندگیت خوبه   برو بسااااز

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بله مادر منم اینطوری هست هر چی بخریم به مامانم نمیگم اگر بدونه سریع میگه بیچاره داداشات اینو ندارن و ...

دقیقا منم چند وقت پیش یه رنگ مو خریدم توی خونه خودم رنگ کردم بهم میگفت نمیخریدی پول کلاساتو میدادی فهمیدم دیگه نباید جلوش به خودم برسم .واقعا میخوام برم بیرون هم با ترس و لرز آرایش میکنم یا ادکلن میزنم

خوش بحالت عزیزم خدا مامانتو برات حفظ کنه

😍❤️