2777
2789
عنوان

عوارض کرونا🥶تجربه کردین

211 بازدید | 32 پست

ی چیزیو بگم ک این اواخر تجربه کردم واکسن سینوفارم کسی زده؟

عوارضش ورمه ک دیر خوب میشه یا دیگع خوب نمبشه سیستمو فعال کرده و بهم ریخته

چون اخیرا منم اینجوریم ورم ناشی از ضربه هام خوب نمیشع درحالی ک چون قبلا اینطور نبوده بگی مونده بقیه درک نمیکنن و اخیرا ورم میمونه و مردم هنوز ب خبر نیومدن نشانه هاشم اینه که با لمس و گرما تورم بیشتر میشه

حتی ورم عمل های زیباییم قبل از واکسنا زودتر خوب میشدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار که شدم تو رحمم خون لخته شده داشتم و فک میکنم بخاطر عوارض واکسنه سنو که رفتم نود درصد خانما این مشکل داشتن و جالبه میگفتن سر بچه های اول یا دومشون که مثلا ده سال یا بیشتر داشتن این مشکل نبوده 

به زمین گرم بخوره چین عوضی که همه چیش عذاب و اذیت بود و هست

ی بنده خدایی نوشته بود یساله ورم دارم دست میزنم زیاد میشه داشتم میخوندم پیامای این مدلیو هنوز نفهمیدن جریان چیه متاسفانه😔😔

به زمین گرم بخوره چین عوضی که همه چیش عذاب و اذیت بود و هست

حالا قربون فایزر آمریکایی 

واکسن ها همشون عوارض دارن کم و زیاد داره

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

حجامت چه تاثیری داره اونم ی مقدار از خون رو خارج کنه حالا

سموم رو دفع میکنه 

فقط کمی خون نیس 

جایه خاص داره 

بادکش میکنن 

قبل و بعدشم میگن چی بخوری 

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....