2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده امشب شوهرم کتکم زدم

588 بازدید | 33 پست

اگر شما جای من بودید یادتون میرفت..بهم خیلی محبت میکنه و میگه روی اجبار که زندگیمونو بهم نریزن و دلسوزی اینطور گفته

به دوتا دوست دختراش روز اولی که نامزدی شده  بودیم گفته بود من بدبخت شدم و شمارو میخام کس دیگه ای رو نمیخام و دیگه هیچ پیامی نداده بود اما من دیدم تو بلاکی گوشیش بود پیاما هی یادم میاد امشب هرچی تونستم فحشش دادم و اونارو گفتم گتکم زد قبلش کلی گه خوردم و از سر دلسوزی و اینکه به زندگیم ضربه نزنن گفتم یکیش اقوام خیلی خیلی دور بوده شاید چندسالی یبار ببینمش...زندگیم نابوذ شده کمکم کنید

بدبخت ترین ادم رو زمینم

مردا معمولا از این زر زرا میکنن 

تو نخشون نرو 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارها یادم افتاده و دعوا و کتک خیلی گه خوردم گفته و من ول نکردم کتک خوردم نمیتونم حالم بده

خوب اگه خطای دیگه ای نکرده بنظرم از سر تقصیراتش بگذر و زندگیتونو بکنین و بیخودی زندگی خودتو نابود نکن

عزیزم از تاپیکات فهمیدم همسرت متادون هم مصرف می‌کنه بچه داری ؟فقط یه دلیل منطقی بگو چرا باهاش موندی

نمیدونم چون نمیشه به این راحتی جدا شد و من عاشقش شدم و تقدیرم اینطور شد

بدبخت ترین ادم رو زمینم

خوب اگه خطای دیگه ای نکرده بنظرم از سر تقصیراتش بگذر و زندگیتونو بکنین و بیخودی زندگی خودتو نابود نک ...

خیلی دلم میخواد همه چی خوبه یهو یادم میاد و غوغا میشه

بدبخت ترین ادم رو زمینم