2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن بیان

334 بازدید | 52 پست

من مدتی ی گربه رو ب سرپرستی گرفتم خیلی مهربونه خیلی گربه خوب و با ادبی هست اما گاز میگیره واقعاً هم بد گاز میگیره نزدیک ی هفته روزی پنج شش بار گاز میگرفت امروز منم گازش گرفتم رفته قهر کرده الان چیکار کنم اصلاح شه رفتارش 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه را گاز گرفتی؟ اول برو بغلش کن نازش کندوم دستاتو اگر حالت تهاجمی بگیری و کف دستتو نشونش بدی گازم ...

همش گازم میگیره امروز منم گاز گرفتم بفهمه درد داره 

نه اصلا اونطوری نمیگیرم دارم با گوشی کار میکنم میاد دستمو میگیره دهنش 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اون حیوونه طبیعتشه گاز بگیره همه گربه ها همینن! اما تو انسانی!عقل داری میفهمی اون دردش میاد!از قدیم ...

الان خب اونم فهمید درد داره 

قهر کرده خپل خان 😆😂🤣برو باهاش حرف بزن و نازش کن ، جواب میده

بالا کابینت رفته نشسته

الان خب اونم فهمید درد داره

عزیزم تون نمیفهمه درد داره! چونکه اون حیوونه حیوون که نمیتونه مثل ما با منطق فکر کنه که بله اون گازم گرفت دردم اومد پس من نباید گازش بگیرم چون دردش میاد🙁

حیوووووون با انسان فرق داره مغزش!

ولی من وافعا به مغز تو شک کردم اولا حس میکنم بچه ای چون منطقی نیست رفتارت دوما تو قبل اینکه گربه بیاری باید تحقیق میکردی همه گربه ها گاز میگیرن تقریبا. چون تو ذاتشونه تو نمیتونی با هیچ روشی ذاتشو عوض کنی خوشت نمیاد خب گربه نیار

اینم بگم حیوونا بی زبونن مطمئن باش اگه آزار برسونی حتما حتما تو زندگیت خدا جوابتو میده.

اینکارم دیگهههه تکرار نکن و زودتر گربه رو به ی آدم سالم از نظر روانی و بزرگسال واگذار کن.

اون حیوون گناه داره!

کارت مصداق بارز حیوون آزاری بود قول بده تکرار نکنی و بپذیری حیوونا با ما فرق دارن و منطق و فلانم ندارن اکثرش غریضه هست

.

وایی تو مردی؟ بزرگسالی؟ واقعا راس میگن حیوون به مردا نسپارید تو حیوان آزاری توروخدا ی مرد گنده مگه گربه رو گاز میگیره توروخدا دیگه اذیتش نکن بابا حیوونا منطق ندارن دردش اومده ترسیده! اون که نفهمیده چرا گازش گرفتی که! بیچاره راه فرار هم نداره!تو خونه حبسه!تو حتی اگه بعد گاز خودشم گازش بگیری بازم نمیفهمه که نباید گاز بگیره! چون حیوونا توانایی تفکر منطقی و حل مسئله ندارن

.

عزیزم تون نمیفهمه درد داره! چونکه اون حیوونه حیوون که نمیتونه مثل ما با منطق فکر کنه که بله اون گازم ...

من ی گربه قبل از این داشتم آخه اینطوری نمی‌کرد واقعاً حرف شما درسته بله ولی شمارم ی گربه نه بچه خود آدم اذیتش کنه عصبی شه آدم ی چیزی میگه دعواش می‌کنه

منم قصدی نداشتم خیلی دوسش دارم هرچی در میارم میدم میخوره ولی این میاد منو گاز میگیره 

وایی تو مردی؟ بزرگسالی؟ واقعا راس میگن حیوون به مردا نسپارید تو حیوان آزاری توروخدا ی مرد گنده مگه گ ...

الان اومد اشتی کنه خودش گاز نگرفته فعلا خیلی ناراحت هم اومده 

من ی گربه قبل از این داشتم آخه اینطوری نمی‌کرد واقعاً حرف شما درسته بله ولی شمارم ی گربه نه بچه خود ...

خب بعضی گربه ها ذاتشون شیطون تره مثل ادما که باهم فرق داره اما نمیشه عوضش کرد منم دوتا گربه داشتم یکیشون فقط گاز میگرفت! باور کت هرکااااااری کنی بازم گاز میگیره! تنها راهش اینه که با دست باهاش بازی نکنی تا عادت کنه دست وسیله ی بازی نیست. اون برای بازی کردن گاز میگیره و اصلا به هیچ روشی نمیتونه بفهمه که نباید گاز بگیره چون عقل انسان نداره توانایی حل مسئله و تفکر با کلمات و نتیجه گیری نداره. پس یا گازاشو تحمل کنید یا واگزارش کنید به ی خانم

.