2777
2789
یوشکا جون بتات بالا بود من خیلی راحت و زرنگم میذم سرکار و همه چیم میخورم مخصوصا ترش و شوری

بله عزیزم بالا بود ولی دقیق یادم نیست رو چند بود چون 7سال گذشته .مامانی که نوزاد پسر داره همیشه لپاش گل انداخته وسرحاله ولی نوزاد دختر همیشه خوابت میاد ورنگ برو نداری .البته من سر دوتا پسرام اینجوری بودم وتواطرافیانم هم دیدم

دنیای من پسرای گلم😍 و همسرم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولا سنوگرافی هفته ۱۲ گفت بالاس احتمالا دختله ولی دکترم گفت مشخصدنیست هفته ۱۲ امروز گفت شبیه پای اسبه ...

بتات چند بود

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
بله عزیزم بالا بود ولی دقیق یادم نیست رو چند بود چون 7سال گذشته .مامانی که نوزاد پسر داره همیشه لپاش ...

عزیزم این تفکرات و حرفا اشتباهه

چون قدیما همه پسر پرست بودن و دختر دوس نداشتن میگفتن: هر کی پسر داره خوشگل تر میشه ...سور تره ...سر حال تره

کلا هرچی علایم خوب به پسر نسبت میدادن...هرچی علایم بد به دختر نسبت میدادن

خیلی از مامانا دیدم دختر دارن و خوشگل تر شدن

و برعکس خیلی که پسر دارن و صورتشون ورم کرده 

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
عزیزم این تفکرات و حرفا اشتباهه چون قدیما همه پسر پرست بودن و دختر دوس نداشتن میگفتن: هر کی پسر دار ...

چون دختر هرمون بیشتری ترشح میکنه و هرمون زنانم هست تهوع و خواب ادم بیشتر میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ولی از الایمت نمیشه گفت

معمولا بتای بالا دختره

معمولا ضربان بالای 140 دختره

گل انداختن و زیبایی مادر به جنسیت ربط نداره به خوراکتاه من نه ورم داشتم زیباتر شدم پوست و موم عالی شد بچمم دختر بود چون همش میوه میخوردم پوستم خوب بود و از لحظه اول نمک رو حذف کردم ورمم نداشتم

ولی زرنگتر و سبکتر شدنت به پسر بیشتر میمونه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ولی از الایمت نمیشه گفت معمولا بتای بالا دختره معمولا ضربان بالای 140 دختره گل انداختن و زیبایی م ...

تا ببینیم خدا چی میخاد واسم زیاد مهم نیس فقط عجولم خیلی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
یک ساعت پیش رفتم صدای قلبش عینه پای اسبه جنسیتش چیه ضربانشم هفته ۱۲ زیادبود۱۶۰

پسره یاده پسر خودم افتادم حتما میری سونو صداشو ضبط کن من ضبط نکردم پشیمونم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری