2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم بس ک کشیدم رو زمین داغون شده

موقع مطالعه و درس خوندن…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین تضمینی میگم ولی مداوم مثلا ۳ ماه باید انجام بدی برو توحموم اب داغ بعد کیسه بکش باسفید اب  بعد ک اومدی بیرون روغن زیتون یا کرمی که مخصوص همین زانووارنج باشه اسمشو الان یادم نیس ک بگم قدیم داشتم چرب بود خلاصه اینارو بزن چنبار انجام بدی میبینی روشن شدددده

اگ خییییلی تیرس وزمانبره لیزر مخصوصش هست میتونی بری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد اینکه رو زمین کلا نباید بشینی ..

موقع غذا سر میز بشین ن سفره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین تضمینی میگم ولی مداوم مثلا ۳ ماه باید انجام بدی برو توحموم اب داغ بعد کیسه بکش باسفید اب بعد ک ...

مرسی عزیزم اتفاقا سفید اب خریدم ولی استفاده نکردم خیییلی تیره نیست ولی خب نسبت به پوست بدنم تیره تره 

مرسی امتخان میکنم

من برایشوهرم‌گذاشتم خیلی خوب شدپاشم تامچ گذاشتم برای پینه کنار پاشو پاشنه اش قشنگ پاش سفید شدبعد اونم سنگ پاکشید خیلی خوب شد..اره امتحان کن امازیاد نذاربمونه پوستت نسوزه