یه چند وقت از یه پسره خوشم میومد ولی خب فک میکردم تایپش نیستمو خوشش نمیاد ازم چند روز پیش اینستا فالوم کرد و ی چند روزی هست که حرف میزنیم بهم گفت که خوشش میاد ازم و گفت که وارد رابطه شیم فقط گفت قبلش میخوام ی چیزی بگم شاید بعد این خرفم بزنی کلا بلاکم کنی گفت که ی بار یه عقد داشتم که به هم خورده منم گفتم با گذشته ادما کاری ندارم اسمش با خودشه گذشته
ولی الان میترسم تو زندگیم بعدا تاثیر بزاره الان سنم کنه ۱۸سالمه نمیدونم دارم جیکار میکنم با خودم گفتم که نظر شماهاعم بپرسم پسره ام ۲۶سالشه
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤