2777
2789

هر شب براش قرآن میخونم گریه میکنم قبلا چند بار دیدمش الان چند ماه نمیاد چرا نمیان

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرشب خواب ننمو میبینم😂 بنده خدا هیچ حرف نمیزنه حتا تو خوابم میدونم مرده،

آخی 

اخیییخدا رحمتش کنه منم هر ازگاهیی ب یادم میوفته مهربونیش گریم میگیره و همون شبم میاد بخوابم انشالله ...

عزیزم الهی خیلی برا منم دعا میکرد دلسوزم بود از مادر بیشتر خیلی باهاش حرف میزنم اصلا انگار نه انگار 

چند ماه پیش که دلم خیلی شکسته بود بهم گفت من باهاتم کنارتم تو خواب یه بارم دیدم منو برده تو به خونه ای برام غذا درست کرد کاملا سرحال بهش گفتم زنگ بزن بگو به خانوادم نگران میشن گفت نه میری هیچی نمیگن من زنگ زدم گفتم بیا حرف بزن گفت من که مردم نمیتونم حرف بزنم تو خواب اشکم میومد باورت میشه