2821
2789
عنوان

تاپیک شلخته چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 30 پست
فاجعه بود ولی کامنت هاش باحال بود

به نظرم چرک نبود که ازاین کثافت کاری ها کنه 🤣بیشترشلخته بود ،الان که فکرمیکنم حق داشت بترکونه چون هرکاربر یه صفت وکارچندش اضافه میکنه براش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مدفوع تو سینکشسته میشه مگه

اره من دیدم مدفوع بچه روون تر از بزرگساله تیکه تیکه میشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خب خودش به اختیار خودش عکس داد عکساش غیر طبیعی بود

دقیقا 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

چون گفت گزارش بزنید ؟خب دیده بجای کمک کردن و بهش انگیزه دادن مسخرش کردن گفته برم تو لاک خودم بهتره ح ...

من بودم تا اخر راهکار نخواست گفت هر کی مثل منه بیاد عنوانشم همین بود کمک نخواسته بود 

من بودم تا اخر راهکار نخواست گفت هر کی مثل منه بیاد عنوانشم همین بود کمک نخواسته بود

من اولا بودم هنو ترکید ولی مشخص بود دنبال راهکار نبود

همینکه تاپیک زده یعنی کمک خواسته 

وگرنه که افتخار نیست چنین وضعیتی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همینکه تاپیک زده یعنی کمک خواسته وگرنه که افتخار نیست چنین وضعیتی

منم همینو میگم ولی اون داشت افتخار میکرد وگرنه میتونست عنوان بزنه کمک کنید راهکار بدید خونمو تمیز کنم 

مدفوع تو سینکشسته میشه مگه

اره میگفت واای دسشویی حموم سردههه

من بچمو تو سینک میشورم

بعد ک بهش گفتیم پشت در بنوبس ک اینجد سینک و توالت یکیه فحش داد بهمون😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

منم همینو میگم ولی اون داشت افتخار میکرد وگرنه میتونست عنوان بزنه کمک کنید راهکار بدید خونمو تمیز کن ...

ای وای پس بیخیالش بشیم بهتره 🤭

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بعضی هاافسردگی دارن ودستودلشون نمیره هیچ کاری بکنن

یه جورمریضی هست وقابل درمانه وطرف خودش بایدبخواد

هیچ چیزی تودنیاجزمرگ نیست که نشه حلش نکرد

بعضی هاهم یه نوع دیگه ازمریضی دارن که بشدت به انباشته شدن آشغال علاقمندن ومثللاازهروسیله جندتاشودارنوحتی دلشون نمیادیه چیزکهنه وپوسیده وزباردررفتروبندازن دوروخونشون میشه سمساری دیدم که میگم

2825
2823
2791
2779
2792