2777
2789
عنوان

کاشت ناخن برای اولین بار

128 بازدید | 11 پست

عزیزان... من عید قراره برای اولین بار کاشت ناخن انجام بدم عکس مدلی که مدنظر دارم رو هم براتون میزارم و نظر شما چه خوب باشه و چه بد، برام ارزشمنده🌹 

میخواستم کمی راهنماییم کنید که چه نکاتی باید رعایت کنم و چه مراحلی داره و چه موادی رو باید بزنن تا دستام و ناخنهام آسیب نبینه. چون واقعا اطلاعاتی ندارم. 

و اینکه چطور متوجه بشم که پوستم به موادی که استفاده میشه حساسیت داره؟! 

ممنون میشم کمی راهنماییم کنید. البته خودم هروقت دلم بخواد از این ناخنهایی که با چسب ناخن چسبیده میشه، استفاده میکنم اما حالا دوست دارم واسه عید برم کاشت😅❤️🌹😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلش قشنگه و ساده 👌

فقط حواست باشه پیش یه ناخن کار خوب بری که نزنه خراب نکنه  حواست هم باشه زد قارچ بزنه و لوازمش ضدعفونی شده باشه

پیشاپیش مبارکت باشه♡

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه 

مدلش قشنگه و ساده 👌فقط حواست باشه پیش یه ناخن کار خوب بری که نزنه خراب نکنه حواست هم باشه زد قارچ ...

از همین میترسم چون کسی رو نمیشناسم و همراه یکی از فامیل ها میرم پیش ناخن کار ایشون. امیدوارم کارش خوب باشه

از همین میترسم چون کسی رو نمیشناسم و همراه یکی از فامیل ها میرم پیش ناخن کار ایشون. امیدوارم کارش خو ...

نمونه کار اگه داره ببین اگه پیج هم داره آدرس پیجش رو از فامیلت بگیر

فردی که از زندگی ناامیده ولی ادامه میده ... :) حتی توی تاریکی عمیق شب ماه و ستاره به نشانه ی امید هست .. ولی آسمون من ابریه