2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج سنتی چیه

58 بازدید | 11 پست

ما خانواده خیلی مذهبی و سنتی نیستیم ولی خانوادم گیر دادن که با همون روشای قدیم خواستگار راه بدن و بیان و برن تا ب وقتش ازدواج کنم.

ولی من دلم میخواد عشقو تجربه کنم بعد تصمیم بگیرم واسه ازدواج🫠 خواستگارا رو دارم رد میکنم چون از این مدل ازدواج خوشم نمیاد

نظر شما چیه؟ خانمایی ک ازدواج سنتی داشتن راضین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج عاقلانه بودنش مهمتر عاشقانه یا سنتی هست 

ازدواج سنتی هم دو طرف یه مدت رفت و آمد میکنن اگر خیلی تعصب ندارن خوب یه مدت در ارتباط باشین هم رو بشناسی

اون دوستی هایی که بدون در نطر گرفتن عقل عاشق میشن هم نتیجه خوبی نداره

اشتباه میکنی؛ این روش هم یک راه آشنایی هست. شما بخوای با کسی هم روست شی مگه اولش عاشق سینه چاکش هستی؟

تکی ازدواج سنتی هم قرار نیست تا دیدیش بری عقد کنی... حداقل ۶ ماه باید بریدو بیاید و همدیگرو بشناسید؛ اگه جفت هم باشید احساس و علاقه هم ایجاد میشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من دوست دارم چون بنظرم زندگی عاشقانه ربطی به دوستانه بودن نداره شما تو سنتی اول آشنا میشدی بعد عاشق ...

اره ولی اون شناخت باعث یه دوست داشتن منطقی میشه نه عشقی ک سرشار از هیجانه

اشتباه میکنی؛ این روش هم یک راه آشنایی هست. شما بخوای با کسی هم روست شی مگه اولش عاشق سینه چاکش هستی ...

ولی اینکه هدفمون صرفا ازدواجه باعث میشه خود واقعیمونو نشون ندیم