2777
2789

عقدم ولی شوهرم اص پولی تو جیبی نمیده ک هیچ،مثلا نهایت لطفش اینه ک وقتی میخواد بره بیرون میگه چیزی که لازم نداری!!!!صبحا مثلا بهش میگم اینو بخر بعد شب میاد میگه عهههه یادم رفت،

قبلا هیچی نداشت ولی الان مغازه شو جدا کرده درآمد داره،ولی خیلی رو مخمه این رفتاراش 

...

ماله منم پول تو جیبی نمیداد یعنی نمیخواستم چیزیم لازم داشتم با هم میرفتیم میخریدیم

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر دفعه بعد پرسید چیزی نمیخوای بگو چرا میخوام..کمی پول لازم دارم

هرچند ب نظرن دوران عقد خرج با پدر مادرته

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

از یطرفم الان ک به بابام بگم فلان چیزو میخوام مامانم انگار هوومه سریع میگه بگو شوهرت بخره پر رو!!!! بابام بعد میخره ها ولی من دیگه بخدا روم نمیشه :-(

...
اگر دفعه بعد پرسید چیزی نمیخوای بگو چرا میخوام..کمی پول لازم دارم هرچند ب نظرن دوران عقد خرج با پدر ...

منو اون الان مثل زن و شوهریم کامللللل، همش هم با همیم! 

...
از یطرفم الان ک به بابام بگم فلان چیزو میخوام مامانم انگار هوومه سریع میگه بگو شوهرت بخره پر رو!!!! ...

مادرا با پدرا که شدیدا پشت آدمن

با مادرت صحبت کن که جلوی شوهرت باید سرفرازت کنه نه اینکه.‌‌‌‌

خانومی منم این مشکلو داشتم،سعی میکردم ازپس اندازهای خودم استفاده کنم وازشون چیزی نخوام،الان هم با این که پنج ساله ازدواج کردم سعی میکنم خیلی کم چیزی ازشون بخوام،

بی حوصلگی هایم را ببخش،بد اخلاقی هایم رافراموش کن،بی اعتنایی هایم راجدی نگیر،درعوض من هم تورامیبخشم که مسبب همه ی اینهایی!!!!!!!!! اخه کی میایی دیگه،..نی نی