2777
2789
عنوان

اونایی که پدرو مادر ظالم دارن بیان

185 بازدید | 25 پست

شده که عاقشون کنین یا نفرین کنین و بگیره؟ یا محتاجتون بشن؟

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

ظالم یعنی چطور؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظالم یعنی چطور؟

ظلم خیلی زیاد ، نه اینکه یه چیزی بگن یا توجه نکنن بهتون 

نه مثلاً ظلمیخ که سرنوشتتونو عوض کنه

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

ن والا من همه دردای عالمو گرفتناونا سرومروگنده سالمظالم همیشه سالمه

نمیدونم چرا واقعاً؟ 

ظالم ظالمه دیگه فرقی نمیکنه پدرو مادر باشه یا هرکی

اما قوربون خدا برم که به پدرو مادر خیلی اهمیت میده

ظلم خیلی زیاد ، نه اینکه یه چیزی بگن یا توجه نکنن بهتون نه مثلاً ظلمیخ که سرنوشتتونو عوض کنه

متاسفم عزیزم💔

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اصن والدین یا غیرکلا ظالم حالش خوبهچون همیشه حق ب جانبه

ولی پیش خدا که نباید اینجوری باشه

💔

ظلم خیلی زیاد ، نه اینکه یه چیزی بگن یا توجه نکنن بهتون نه مثلاً ظلمیخ که سرنوشتتونو عوض کنه

من الان طرف چپ تنم از شدت فشار عصبی دوساله بی حسه

اونم تو ۱۹ سالگی

انقد ک اینا منو شکنجه روانی دادن

الان اون سلامتیمو کی میخاد برگردونه 

من الان طرف چپ تنم از شدت فشار عصبی دوساله بی حسهاونم تو ۱۹ سالگیانقد ک اینا منو شکنجه روانی دادنالا ...

هی خواهر اگه تعریف کنم از دستشون به چه ذلتی افتادم هم در مجردی و هم تو خونه شوهر گریت میگیره 

هی خواهر اگه تعریف کنم از دستشون به چه ذلتی افتادم هم در مجردی و هم تو خونه شوهر گریت میگیره

هرچی باشه سلامتیتو داری میتونی یکاری کنی 

من الان به لحاظ روحی جسمی تو مرز فروپاشیم

حوصله ندارم غذا بخورم

زندگیم نوجوونیم تو سیاهی و افسردگی و مریضی سوخت

ما شنیدیم پدر مادر عاق کنن بچه رو می گیره

پس ماها دامن کی رو بگیریم یعنی یکی نباید باشه که حرف امثال منو گوش کنه ؟

اگر حتی مقدار کمی محبت میدیدم هم این احساس رو نداشتم 

پدرو مادر من یه روانی هستن که منو به دنیا آوردن و دادن به یه فامیل نزدیک که هردو پیر و مریض و فقیر بودن تا من عصای دستشون بشم 

اگه بدونید چه ذلتی کشیدم 

هم قضیه ی محرم نامحرم ، هم قضیه ی ازدواجم که از نظر شرعی باطل بود چون اجازه پدر واقعی شرطه