2777
2789
عنوان

حس ششم ج میدم فقط ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 149 پست
نمیدونم ی حس بی تفاوتی زیاد براش مسئله ی ذهنی نیستی

چرا جواب منو ندادی 🥲

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله درست میشه اطرافم بچه زیاد دیدم دیر حرف زدن یا کم کم ب پرحرفی رسیدن نگران نباش

لطفا واسه منم بگو از نظر مالی شغلی همسرم موفق میشه

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
وااای کاش راجب ازدواج من بگی کی ازدواج میکنم خیلی جالبه براممممم

زیاده خواهی

گیر الکی میدی

چجوری بگم کمال طلبی حس میکنم جوری رفتار کردی کسی جرات پیشنهاد نداره چون میگن مثلا فلانی لولش بالاس بما نمیخوره حس میکنم تااخرای تابستون ی مورد پیشنهاد خوب داری الکی پرپرش نکن

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
چرا جواب منو ندادی 🥲حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

اره حس میکنم باهمینی ک تو دلته ازدواج میکنی اما فعلا فک کنم شرایط طرفت اوک نیس برا پیشنهاد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
اره حس میکنم باهمینی ک تو دلته ازدواج میکنی اما فعلا فک کنم شرایط طرفت اوک نیس برا پیشنهاد

بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه؟

چه زمانی پیشنهاد میده بهم ؟ سنتی یا دوستی ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

اگه امکانش هست به منم جواب میدی لطفا؟من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجوریه؟ ...

قلب مهربونی داری

توخانوادت ی مشکل هست ک براهمین پاپیش نمیزارن برای خواستگاریت

سعی کن تحصیلات وشغلتو ارتقا بدی وزیاد توجامعه باشی تادوسال اینده احتمالا پیشنهاد خوبی بیاد برات یدونه میاد اماهمون خوبه

واسه منم بگو لطفا چند بار پرسیدم

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...

رابطه من و m به ازدواج میرسه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عزیزم