2777
2789
عنوان

گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها زیر دلم تیر میکشه یه روز پریودیم عقب افتاد  امروز وسیله سنگین هم بلند کردم ترس افتاده ...

نینی داری مطمعنم مال منم بد تیر میکشید

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
ی تخم مرغ بنداز نمیری😐

تخم ملغ گلونه 

ندالیم تو خونه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
نینی داری مطمعنم مال منم بد تیر میکشید

نگو تر خدا

وسیله سنگین بلند کردم نینیم چیزیش نشه😢😢

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
والا من هل هوله ندارم تو خونه حس رفتم به سوپری رو ندارم ناهار هم خونه مادرشوهر جان بودم

ما یک کمد داریم شوهرجان اونجارو پراز خوراکی میکنه دیگه نیاز نیس بری سوپری خخ.باز تو ناهار خوردی منکه نون ماست خوردم

همیشه عشق باشد همیشه برکت
برو بیرون ی چیز بخر. ..یا زنگ بزن سفارش پیتزا😜😜😜😜

والا دلم پیتژا میخواد ولی شماره جایی که پیک داشته باشه ندارم