2777
2789
عنوان

نمی‌دونم به کی باید بگم دردمو

129 بازدید | 21 پست

خیلی وقته دارم مدارا میکنم.

خیلی وقته دارم صبوری میکنم.

خیلی وقته دیگه برا خودم نیستم.

فقط بخاطر پسرم دارم ادامه میدم.

سخته و طولانی که بخوام از ده سال زندگی مشترک تعریف کنم.

ولی من حتی خیانت دیدم و دم نزدم.

چون هیچ تصوری از ظاهر و باطنم ندارید حق دارید قضاوت کنید.

اما فقط دنبال یه راهم 

من یه مادرم 

اگه ببینید شوهرتون بارها سعی کرده بچه تون رو خفه کنه تا بمیره و یا شکنجش بده چه حسی بهتون دست میده؟؟

به هر کی میگم این تعادل روانی نداره باور نمیکنه....

چون به بقیه خودشو خوب نشون میده، جوری که همه سرش قسم میخورن

کم آوردم 

امشب داشت شکنجه‌اش میکرد

پسرم فقط سه سالشه 

دست و پام شل شد و دارم هنوز میلرزم 

حتی نمیتونم راه برم از شدت استرس 

چیکار باید بکنم؟

فقط آرزو میکنم وقتی داره می‌ره از خونه بیرون دیگه برنگرده 

مرضش چیه چیکار بچه داره

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دارع اینکارو‌میکنه ازش فیلم بگیر برو بهزیستی ب سرپرستی میگیرن خودتو بچتو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اینکار موثری نیست بنظرم

ایشاللع یزودی خبر مرگش برات بیاد پدر نیست یع حیوونه چرا ازش بچه دار شدیاین آشغال مریض روانی ب حق پنج تن تیکه تیکه تیکه شه اهصابم خورد شد برا بچت😭😭😭

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

باورتون نمیشه هر کاری می‌کنه بعدش میگه من همچین کاری نکردم کاملا انکار می‌کنه و میگه هیچی یادم نمیاد

برو متخصص مغز و اعصاب مشکلتو بگو دارو میده اگه خودش نمیاد، خیلیاشون همکاری میکنن. دعای۱۴صحیفه سجادیه هم بخون برای مظلومی هست که در حقش ظلم شده امیدوارم خدا دلتو آروم کنه

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

ایشاللع یزودی خبر مرگش برات بیاد پدر نیست یع حیوونه چرا ازش بچه دار شدیاین آشغال مریض روانی ب حق پنج ...

الهی آمییین 

تو رو خدا برام دعا کنید 

ضعف اعصاب گرفتم 

انقدر تو این سه سال و نیم بچمو اذیت کرده استخوانم آب شده 

از این می‌سوزم که هیچکس حرفمو باور ندارم چون خودشو آدم خوب نشون میده 

اینجوری نبود 

عاشق بچه بود ...هر بچه غریبه ای میدید غش و ضعف می‌رفت 

از وقتی خدا بهمون داد انگار نه انگار صاحب چه نعمتی شده 

الهی آمییین تو رو خدا برام دعا کنید ضعف اعصاب گرفتم انقدر تو این سه سال و نیم بچمو اذیت کرده استخوان ...

گلم براش یه دعایی چیزی بگیر دهنشو ببند الهی دستش از هزار جا قط شه

ایشاللع یزودی خبر مرگش برات بیاد پدر نیست یع حیوونه چرا ازش بچه دار شدیاین آشغال مریض روانی ب حق پنج ...

کلا تو خانوادشون بچه من پسر شد ...بقیه همه دختر دارن 

خودشونو میکشتن برا اینکه خدا بهمون پسر بده 

ولی وقتی بچم بدنیا اومد همه باهام بد شدن 

خودمم هنوز دلیل رفتارهاشونو نمی‌فهمم

انقدر نشستن جلوش گفتن خب پسره که پسره... دختر که نیست 

باور نمی‌کنید از فرداش می‌گفت چرا دختر دار نشدیم 

در صورتی که خودشو برا پسر میکشت

ولی من همش میگم خدا رو شکر تنش سالمه

برو متخصص مغز و اعصاب مشکلتو بگو دارو میده اگه خودش نمیاد، خیلیاشون همکاری میکنن. دعای۱۴صحیفه سجادیه ...

جدی ؟

برم بگم دارو میدن؟

بعد داروهارو چجوری بهش بدم ؟

ممنون بابت دعا حتما میخونم