2777
2789
عنوان

خانومایی ک شوهرتون دوستون داره و ابراز میکنه بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 58 پست

ربطی به خانواده نداره تاثیر داره ها ولی بازم باید ببینی خودش چطوره خانواده شوهر منم همش تو روابطشو داد و مسخره و عصبانیت و این چیزاس برعکس خانواده خودم اصلا اونا ابراز محبت به زنم عیب و عار میدونن ولی شوهرم کاملا متفاوت با خانوادشه و ابراز میکنه محبتشو.البته منم تو خانواده خودشون مث خودشون رفتار میکنم دوس ندارم به شوهرم چیزی بگن یا حرفی حدیثی واسمون درس کنن.میدونید که خیلیا چیزیو که خودشون شعورشو ندارن مسخره میکنن

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
مگه اذری اینطورین شوهرمن اتفاقاهمش میگه خبلیم بااحساسه من فکرمیکنم به محیطی که توش بزرگ شدن بستگی دا ...

من یه مدت گرمم میبینم اون فقط جواب رفتار منو میده سرد میشم. دوباره میگم تلاش کنم... دوباره روز از نو روزی از نو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیلی ابراز احساس کلامی و عملی داره ولی پیش خانوادش نه خیلی عادیه اصن‌اتگار من‌نیستم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
الان تو نگی اون میگه؟ یه مدت خیلی باهاش صمیمی شدم یه دلخوری بینمون پیش اومد ک یه هفته باهاش سرسنگین ...

ببين منم نگم ديگه افتاده تو زبونش و همش ميگه از در مياد اگه هر جا باشم و هر چقدر طول بكشه ميگه بغل و بوس من و بده برو كارات ر و بكن توام حتي اگه اون نمياد يه چيزايي رو كم كم جا بنداز و مثل قانون كن اگه بحث الكي بينتون پيش اومده تو برو بغلش كن دست بزن بهش لمسش كن بايد ياد بگيره كه اين لمس و كلمات حس خوبي بهش ميده بزار لذتش رو تجربه كنه و مشتاق بشه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
پس احتمالا شخصیت درونگرایی داره همسرتون

تو جمع خیلی بگو بخند میکنه، نسبت ب من برونگراتره، راحت تر تو اجتماع صحبت میکنه، فن بیانش عالیه ولی تو جملات عاشقونه زیر صفره

دلخور نشو پشتكار داشته باش هر چقدر ميتوني قربون صدقه اش برو لوسش كن البته كم كم پيش برو يهو فكر نكنه خل شدي😅😅بعدشم ذهنيت هر كسي يه جوره يادمه تو كلاس اختلالات جنسي استادمون گفت اگر خانم ها هم نياز جنسي دارن بايد بگن يكي از خانمها كه سن دار بود گفت اگه من اين رو به شوهرم بگم ميگه تو خ ر ابي كه ميگي پس وقتي من نيستم ميري واسه نيازت با اين و اون،اين رو گفتم كه بگم همه طرز فكرشون يه جور نيست و شايد هزار جور فكر ديگه بكنن و فرهنگ ها با هم فرق داره

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

واقعا کسی رو ندیدین ک بتونه تو این زمینه یا حالا زمینه های دیگه رو شوهرش اثر بزاره؟ 

پس چرا میگن مردا دو بار تربیت میشن؟ یه بار به دست مادرشون ک پسر خوبی براشون باشه یه بارم‌ توسط زنشون که همسر خوبی براشون باشه

دلخور نشو پشتكار داشته باش هر چقدر ميتوني قربون صدقه اش برو لوسش كن البته كم كم پيش برو يهو فكر نكنه ...

درسته فرهنگها خیلی باهم تفاوت داره. من و همسرم از دو فرهنگ با فرسنگها فاصله ایم

من تو یه شهر دور از خانوادم زندگی میکنم و اگه عشق شوهرمو نداشته باشم فکر نمیکنم زیاد بتونم اینجا رو تحمل کنم. میرم😔

ميدوني ماها وقتي جفت ميشيم كم كم منطبق و مثل هم ميشيم ياد ميگيريم كجا بايد ترمز كنيم و يا كجا آزاديم ،خيلي چيزارو ناخودآگاه ياد هم ميديم من كلان به همه راحت ميتونم إبراز علاقه كنم حتي به مادر شوهرم كه خيلي خوشحالم ميكنه خيلي راحت و تو جمع ميگم عاشقتم البته خود منم خيلي درونگرا بودم ولي رو خودم كار كردم كه اينقدر همه چي رو قايم نكنم 

درسته فرهنگها خیلی باهم تفاوت داره. من و همسرم از دو فرهنگ با فرسنگها فاصله ایم من تو یه شهر دور از ...

ببين من و شوهرم نزديك خانواده و يه شهر هستيم ولي حداقل روزي يكبار بهم ميگيم تو همه كس من هستي كه بدونيم فقط هم رو داريم توام امتحان كن البته اگه ميدوني از اين مسئله عليه خودت سواستفاده نميكنه