مرغ با اکراه میخوره،قیمه نمیخوره، هر غذایی نمیخوره، بجاش ماهی و چلوگوشت و دل و قلوه و جیگر و این چیزا میخوره،شام مثلا سوسیس،الویه،ماکارونی،این چیزا نمیخوره درست کنم،حتما باید ظرف میوه پر باشه برداره، وگرنه اگه ببینه مثلا تو ظرف ۴ تا پرتقال و ۴ تا سیب باشه برنمیداره، اخلاقای خاصی داره ، اصلا فکر این نیست با همسرمون نیاز به خلوت داریم،حداقل ۱ ماه میمونه، درکل با اینکه مامانمه باید همش موذب باشیم ، مثلا پنیر حتما فلان مدل و شرکت میخوره، شیر باید حتما اون مدلی که دوس داره باشه وگرنه نمیخوره،نون فقط سنگک باید باشه، هر روز باید قهوه بخوره، شما باشین چیکار میکنین؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین همسرم آدم شادیه، مامانم دوس نداره باهام شوخی کنه همسرم، مثلا ببینه تو تلویزیون زن و شوهر با محبت باهم حرف میزنن یا ابراز علاقه میکنن میگه ایششش حالمون بد کردن، البته من شاهد این رفتارای سردش با پدرمم بودم،