2777
2789
عنوان

مامانم

91 بازدید | 15 پست

مامانم تنها زندگی میکنه

سالی چندبار طولانی میاد خونمون

خیلی بد عذاست

مرغ با اکراه میخوره،قیمه نمیخوره، هر غذایی نمیخوره، بجاش ماهی و چلوگوشت و دل و قلوه و جیگر و این چیزا میخوره،شام مثلا سوسیس،الویه،ماکارونی،این چیزا نمیخوره درست کنم،حتما باید ظرف میوه پر باشه برداره، وگرنه اگه ببینه مثلا تو ظرف ۴ تا پرتقال و ۴ تا سیب باشه برنمیداره، اخلاقای خاصی داره ، اصلا فکر این نیست با همسرمون نیاز به خلوت داریم،حداقل ۱ ماه میمونه، درکل با اینکه مامانمه باید همش موذب باشیم ، مثلا پنیر حتما فلان مدل و شرکت میخوره، شیر باید حتما اون مدلی که دوس داره باشه وگرنه نمیخوره،نون فقط سنگک باید باشه، هر روز باید قهوه بخوره، شما باشین چیکار میکنین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه به خودش میرسه و حساسه ولی راجبش باهاش صحبت کن پدرت چی ؟ البته اگه سوالم ناراحتت میکنه یا علاقه ...

پدرم به رحمت خدا رفته عزیزم

مامانم هرچی سنش بالاتر میره داره بیشتر اذیت میکنه و گیر میده

معذرت میخوام خدا رفتگانتون رو بیامرزه باهاش حرف زدی تا الان؟

گاهی بهش میگم مامان خیلی حساسی، چرا اینقدر سخت میگیری،بهش بر میخوره،همش باید مراقب برخوردمون و رفتارمون باهاش باشیم

گاهی بهش میگم مامان خیلی حساسی، چرا اینقدر سخت میگیری،بهش بر میخوره،همش باید مراقب برخوردمون و رفتار ...

قطعا بخاطر اینه که چون سنش بالا رفته میخواد خیلی مراقب خودش باشه 

خواهر و برادر ندارین ؟

قطعا بخاطر اینه که چون سنش بالا رفته میخواد خیلی مراقب خودش باشه خواهر و برادر ندارین ؟

یه خواهر دارم

اونم مشکل داره با رفتاراش

مثلا میخوایم غذا بخوریم

اینقدر آروم میخوره،اینقدر آروم میخوره میپره تو گلوش 

۴۵ دقیقه طول می‌کشه نهار بخوره ولی ما تو یه رب میخوریم،

یه خواهر دارماونم مشکل داره با رفتاراشمثلا میخوایم غذا بخوریماینقدر آروم میخوره،اینقدر آروم میخوره م ...

میتونی برای مامانت پرستار بگیری 

البته اگه مشکلی نداشته باشی 

چون اون حواسش بهش هست 

ببین همسرم آدم شادیه، مامانم دوس نداره باهام شوخی کنه همسرم، مثلا ببینه تو تلویزیون زن و شوهر با محبت باهم حرف میزنن یا ابراز علاقه میکنن میگه ایششش حالمون بد کردن، البته من شاهد این رفتارای سردش با پدرمم بودم،

والا الان به هیشکس نمیشه اعتماد کرد، کاراشو میتونه انجام بده نیاز به پرستار نداره

حق با شماست 

به نظرم بهترین راه اینه که بشینی کامل با مامانت حرف بزنی 

قطعا هم به شما و هم به مامانتون کمک میکنه :)

کلا خیلی دور خودش میگرده، ما سفره انداختیم وسایل چیدیم میخوایم شروع کنیم به غذا خوردن، ایشون تازه بلند میشه میره دستشویی، بعد میاد تا داروهاش بیاره رو سفره کلی لفتش میده، رفتاراش عصبی میکنه آدمو ، خب وقتی دارم ظرف اماده میکنم و سفره میندازم پاشو کاراتو برس، همش بهش یادآوری میکنم بازم به رو خودش نمیاره