2777
2789

امروز رفتم یکم خرید کنم گفتم لابد حالم خوب میشه

چیزایی ک دوس داشتمو برداشتم 

اومدم خونه موهامو شونه زدم سایه و رژ و کرم کلی ب خودم رسیدم 

ابروهام عاشق این بودم لیفت کنم یعنی قبلااا کف میکردم برای این کار 

کردم ولی ذوقی نداشتم 

همینطور چندتا عکس گرفتم یکم تو آینه خودمو نگاه کردم گفتم خب قشنگه یه لبخند زورکی زدم 

دلم شاد نیست خسته ام انگار

ذوق نمیکنم وسیله جدید دارم 

چرا؟؟؟

یعنی افسرده شدم؟

دلم برای خودم سوخت

احساس میکنم خودم در حق خودم بدی میکنم😥ولی بخدا من مقصر هیچکدوم از اتفاقات و مشکلات زندگیم نیستم...

شرایط زندگیم ۳ماهه بهم ریخته خیلی فشار و استرس روم بوده و هنوزم فکر میاد سراغم

من موهای خیلی خیلی پر پشتی داشتم یعنی  میرفتم سالن زیبایی برای رنگ مو ارایشگر میموند چطور کارو انجام بده از قد بلند موهام و پرپشتیش🚶🏼‍♀️ کوتاه کردم تا پایین شونه هام الان حتی این موها رو سرم خوشم نمیاد😭حوصلشونو ندارم یه مدت ریزش مو شدید گرفتم سر استرس هام میرفتم حموم یه دست میکشیدیم یه دسته بزرگ میریخت

چیکار بکنم؟؟؟

کاش یه نفر بود فقط بهم یاداوری میکرد که حق دارم ...

هرکی به من میرسه میگه مثبت فکر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم زندگی بعضی وقتا اونجوری که ما میخواییم نمیشه و همه چیز بهم ریخته میشه یکم باید صبر کرد ...

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

باشگاه برو با دوستات گردش برو ب خودت فرصت بده 

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

باشگاه برو با دوستات گردش برو ب خودت فرصت بده

دوست...

هرکی بهم میرسه نامرد از اب درمیاد

دیگه حوصله رفاقت هم ندارم

چیزی ک شاید حالم رو کمی خوب کنه موزیک گذاشتن و فریاد زدن باهاشه

یه پیشنهاد دارم

هوا که خوب شد برو دریا لب ساحل بدون کفش وجوراب نزدیک آب راه برو من حتا فکر به اینکار حالمو خوب میکنه 

حال بد تاحد زیادی از وجودت درمیاد

البته اگه راهت دورنیست وامکان رفتن هست

یه چیزیم هست حال دل اکثرن اینروزا خوب نیست

حق داری منم مثل توام باعث بانییی ابن زندگیم بیشتر پدرمه هی از ما که گذشت ..

منم پدرمه

میبینم زجر میکشه قلبم روز ب روز بیشتر میشکنه😭

کاش من بمیرم نبینم ناراحتی کنه 😭😭