2777
2789

من برا مراقبت از پوست صورتم که چربه یه کارایی میکنم که جواب داده.اول اینکه حتما با ژل میشورم ..کرم ضد افتابم نوروا اکسفولیاک

کرم روزانه م نوروا اکتی پور.گاهیم پنکک میزنم مواقع ضروری.ژل ضدجوش و لایه بردار اکنومیس میزنم.شما ها چ کارایی میکنید ک جواب گرفتید؟؟؟

دختر پاییز

من ميكرونيدلينگ كردم دوبار راضيم

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی وقته جوش نزدم..چون در هفته 3 روز اسکراب لایه بردار میزنم..با ژل شست و شو صورتمو میشورم..بعضی شب ها نشاسته و ماست میزنم پوستم..سعی میکنم کمتر مواد آرایشی رو صورتم بمونه و شب حتما میشورم همشو..خیلی وقته اصلاح نکردم موهای صورتم مانع زدن جوش شدن😂😂

به نام خدا هیچ کاری .... فقط بیرون میرم پنکک خالی بدون کرم پودر میزنم 😂😂😂همینم بهم فشار میاد بعضی وقتا نمیزنم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

من هر شب ماسک گیاهی می گذارم 

نتیجه اش رو پوست من خیلی محسوس نیست چون از اول خوبه

اما صورت همسرم و خیلی براق و شفاف کرده

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

من جدیدا صورتم جوش می زنه. اصلا از عجایبه

اولا اینکه پوست من خشکه

دوم اینکه من دوران نوجوانی اصلا صورتم جوش نزد حالا تو سی و سه سالگی جوشی شده

روزی سه بار با صابون خاویار می شورم

حال ندارم برم دنبال دوا درمون

مظنون ردیف اول فک کنم کیست تخمدان باشه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

من پشت کمرم جوشای گنده بدجور میزنه همینطوراز۱۵ سالگی تاحالا جوشای رو بازوهام نرفته صابون پن کرم تاثیر نداشته واقعا درمونده ام

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫