2777
2789
عنوان

خانواده بد جنس شوهرم بعد یک سال زنگ زدن و بدهکارم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید به فکر سلامتیت باش شوهرت وقتی می بینه زمینگیرشدی برای همین کاری نمیکنه چهار روز دیگه با وام ...

تآره میگ من اگه جمع کن بودم زن نمیگرفتم.

رن پس برا چی گرفتم.

گعتم مرد کار نکنه زن چجوری جمع کنه؟.

مرد هرچی حقوق داره بده ب خانوادش زن چیو جنع کنه؟ارث پدرشو؟؟

هرچی داشتم دادم هیچی ندارم.

نزدیک ۲ یا ۳ میلیارد دادم. گفتم تو نمیدی میدی؟ گفت ن نمیشناسمت هه

شمام سیاتیک داشتی؟ یا دیسک؟

ددیسک سیاتیک تنکی کانال نخاع کمر و گردن 

همه رو داشتم گردن که عمل کردم تو استراحت گردن کمرم و پامو عصب سیاتیکم خیلی بهتر شد الانم ورزش میکنم کلا مشکل خاصی ندارم ولی مثل عادی بدون کوچیکترین  مشکل که نمیشم 

به قول قدیمیا چینی بند زده هستم ولی شکر خدا سر پام و کارامو بدون کوچیکترین مشکل انجام میدم 

تآره ده تومن کمیته داد میگ ببرم قسطمو بدم. میگ گوشیتم بفروش پول وکیل خانوادگیمو بدن. انگار من شوهرشم

ننکنی اینکارو اصلا قبول نکن دیگه هیچی بهش نده  این نقشه داره آخر سر که خوب سر کیسه شدی طلاقت میده چه قدر بیشعوره از خانوادش بدتره 

ننکنی اینکارو اصلا قبول نکن دیگه هیچی بهش نده این نقشه داره آخر سر که خوب سر کیسه شدی طلاقت میده چه ...

پول کمیته هم دادم بهش. .

خودمو درمان نکردم.

تازه از من پول دیگه هم خواست. گفتم کجا بگیرم.

ندارم .گفتم تک خونه و زمین و ماشین و همه چی داری خب ببفروش. من مگ چی دارم. حتی وامم هم دادم بهت.

گفت خب وامت من ضامن آوردم.

گفتم یعنی حق نداشتم ۱ تومن براخودم خرج کنم گفت نه.

.

من ۵ سال پیش مدرک ارتیشگری دارم. پوست ومو. هیچکس حمایتم نکرد ، ازخواب شوهر بگیر تا غریب و آشنا و...حتی الان ک مدرک دارم کسی پیشم نمیاد.حتی مدل خواستم مجانی نیومدن.

و عروسِ خواهر شوهرم ،تازه داره میره یاد بگیره مدرک نداره، همه حمایتش کردن حتی مدل شدن براش  هرروز میرن براش..

ب شوهرم‌گفتم خیلی عقبم.

مدرک نداره  ولی حمایتگر داه شوهر و خانواده شوهر.

منی ک مدرک دارم هیچکس نمیخاد حتی مدل مجانی بشه کارمو ببینه. 

میگ خ حالا حسادت نکن.

گفتم تونزاشتی کار کنم. حمایت هم‌نکردی فقط ازم پول گرفتی نزاشتی پولمو واس خودم خرج کنم و  سالن اجاره کنم. گفت حسادت نکن بابا تومریضی.

گفتم ۵ سال پیش مریض بودم؟ گفت آره تورو قالب کردن بهم. 

گفتم خیلی باحاله. واقعا نمیومدم چی بگم