2777
2789

شوهرم  آخرین فرزند خانوادست،.

و یه خونه ارثی داره ،ک خواهر برادر بزرگتر از خودش ک مجرد هستن، داخل ملک همسرم زندگی میکنن.و  از ملک خودشون هیچ استفاده ای نمیکنن جز پول اجاره میگیرن از ملکاشون.

خلاصه تمام برادر خواهراش ارثیه خونه و زمین دارن.

شوهرم هم داره.ولی بما میگن برین مستاجری.

الان ۷ ساله عقدیم.

یک ساله پیش خواستم از حیاط شوهرم یدونه میوه از درخت بچینم، خواهر شوهرم ک همسن مادرمه ومجرده، کلی دعوا بپا کرد،.

گفتم این همه میوه داره.

این همه شوهرم از درخت چید، این چ فرقی داره.

میگ تو نخور دوسندارم بخوری.

برو خونتون ج ن وه و...

تازه اون شب تولدم بود و هیچکس هم بهم تبریک نگفت.و منم هیچی نگفتم بخاط اینکه خیلی با رعایت میکنم احترام میزارم.

بعد فردای  اون روز منو انداختن بیرون آنقدر حرص خوردم.گفتم از خونه شوهرم منو انداختن بیرون و همه پشت همو دارن،  آنقدر ناراحتی کردم. ۱ هفته هم نشد مریض شدم و نتونستم راه برم .

شوهرم هم از خانوادش شکایت کرد ک ملک مارو تخلیه کنن.

الان یکساله ک‌نمیتونم راه برم..

فقط دراز کشیدم.

نمیتونم حتی بشینم..

کل مردم اومدن خونمون جر خانواده شوهرم.

با اینکه  خونه هامون به هم نزدیکه میان.

الان زنگ زدن ک دخترت چرا بما سر‌نمیزنه،؟؟

هرچقدر  دخترت بد باشه، نباید اینطور رو کنه خودشو.

مادرم گفت ؛دخترم مریضه.

گفتن: خب مریض باشه، باید بیاد مارو سر بزنه،

مادرم گفت: شما که مریض نیستین، دخترم مرئضه نمیتونه حتی سرویس بره یا صحبت کنه، شما چرا ب دخترم سر‌نمیزنید. ؟؟

میگن: خب ما هم نمیتونیم مادرمون مریضه. پرستار نیاز داره

مادرم گفت منم دخترم پرستار نیاز داشت، دخترم مریض بود پس بهانه نیارین، اومدم بهتون سر زدم..

این وظیفه شماست ک ب دخترم سر بزنید.

خواهر شوهرم  گفت ؛۴ سال پیش کربلا رفتیم نیومد.ما هم نیومدیم

گفتم خودشون بمن گفتن نیا دعوت نیستی،.

گذشته ها گذشته اینا دلیل قانع کننده ای واسه نیومدنشون نیست، دلیل بد بودن خودشونه.

نمیدونم ب شوهرم چی بگم.واقعا حالمو بد کردن امشب .

خیلی ناراحتم

فکر نیکنم بخاطر اینه ک شوهرم شکایت کرد اینارو بندازه بیرون از خونش.

این کارا رو میکنن.

من از یه وکیل سوال کردم درمورد تخلیه ملک همسرم،.

وکیل گفت :اونایی ک باید تخلیه کنن ،برادر خواهر همسرت هستن، برا همین طول میکشه تخلیه کنن،.

ولی اگه ملک شما باشه ۲ روزه تخلیه هست.

دلم میخاد شوهرم بزنه بنام من، منم بندازمشون بیرون، از بس کثافتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو  بهشون بگه یا حکم تخلیه می گیرم یا باید،من  توی خونه ای که اجاره دادید بروم و زندگی کنم (اجاره ندم)،چون پول ندارم برم مستاجری 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

شما رو از خونه بیرون کردند و نزاشتن یه میوه از خونه ای که برای شوهرتون هست بکنید و ...،اونوقت واکنش شوهرتون چی بوده؟؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

همسرت پشتت هست؟ ان شاء الله زودتر خوب بشی مشکلت چیه عزیزم

عموم ک پاهامو با بیل زد، ۱ سال چیزی نشون نداد.بعد از یکسال

بعد خانواده همسرم آنقدر منو ناراحتی و حرص دادن پاهام اوضاعش خراب شد، یعنی  بخاطر ناراحتی ک برام پیش اوردن  پاهام زودتر از سن پیری ضرب خوردگیشو نشون داد

ضرب خورد رباط آسیب کمی داشت.عموم پاهامو با بیل زد .خوب میشد. ولی بخاطر ناراحتی رباط پاره شد

اخی حالا جراحی نیاز داره یا با استراحت خوب میشه ؟

میدونی سلامتی بهتر از هر چیزیه خدا شفا بده انشاالله 

یعنی بخاطر فشار عصبی نمی تونی راه بری یا مشکلی دیگه داری ؟

شهورمون نیم ساعت دیگ میاد. گفت میام بهم توضیح بده.

گفت احتمالا بخاطر‌حکم تخلیه ک گرفتم دارن اذیتت میکنن.

بعد گفت پس چرا بمن میگن زنتو خودت مریض کردی بخاطر ارثیه؟؟چون هی بما گفتی مالمو تخلیه کنین زنت مریض شد.

ولی بتو زنگ میزنن دری وری میگن؟؟

گفتم اره  بتو این حرفو میزنن ک  بخاطر‌مریضی من بیخیال بشی .گفت دارم‌میام بهم توضیح بده بهت چی گفتن.

بهش چی بگم

پادامه عموم بیل زد و مشکل خفیف بود . حل میشد. ولی بخاطر ناراحتی و حرص و حوش رباط یهو پاره شد.

بخاطر ناراحتی نبوده..همون با بیل زده آسیب دیده..چون استراحت نکردی و خوب تحت مراقبت نبودی بدتر شده

...