آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 عنوان آیا کسی گینر خورده تا حالا⁉️عوارض داره 690 بازدید | 11 پست بدون ورزش میشه خورد؟؟اگه کسی تجربع داره ممنون میشم راهنمایی کنه خدایا بینهایت شکرت💚💚 1403/11/18 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 گینر رو باید حتما با ورزش بخوری بدون ورزش نخوریامارک خوب بخور عالیه مارک الکی نخری "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 گینر رو باید حتما با ورزش بخوری بدون ورزش نخوریامارک خوب بخور عالیه مارک الکی نخری شما تاحالا امتحان کردین؟اصلا حوصله ورزش ندارم خیلی تنبل شدم متاسفانه خدایا بینهایت شکرت💚💚
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 شما تاحالا امتحان کردین؟اصلا حوصله ورزش ندارم خیلی تنبل شدم متاسفانه اره من استفاده کردم گینر زیر ۳ میلیون الان آشغاله اگر میخوای چیز اصلی بخوری مارک ایوژن مصرف کن "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 اره من استفاده کردم گینر زیر ۳ میلیون الان آشغاله اگر میخوای چیز اصلی بخوری مارک ایوژن مصرف کن اها بعد ورزشای سنگین انجام میدادی؟چند کیلو اضافه کردی خدایا بینهایت شکرت💚💚
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 اها بعد ورزشای سنگین انجام میدادی؟چند کیلو اضافه کردی هر دوره ۹ کیلو تغذیه خوبی داشته باشی ورزش کنی نه سنگین هم نمیخواد فقط فعالیت بدنت بره بالا "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 هر دوره ۹ کیلو تغذیه خوبی داشته باشی ورزش کنی نه سنگین هم نمیخواد فقط فعالیت بدنت بره بالا اوه عالیهببخشید ی سوال دیگه طی چن مدت ۹ کیلو؟؟ خدایا بینهایت شکرت💚💚
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 اوه عالیهببخشید ی سوال دیگه طی چن مدت ۹ کیلو؟؟ یک دوره ۳۰ روزه -۲۸ روزه "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 یک دوره ۳۰ روزه -۲۸ روزه وای خیلی خوبه طی این دوره ۹ کیلو زیادم هسولی قیمتش زیاده کمی اینی ک گفتین خدایا بینهایت شکرت💚💚
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 وای خیلی خوبه طی این دوره ۹ کیلو زیادم هسولی قیمتش زیاده کمی اینی ک گفتین مارک اصلی هست برند خوب هادی چوپان استفاده میکنه ، عوارض نداره ، بدنت جوش نمیزنه ، "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
آراممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 3185 مارک اصلی هست برند خوب هادی چوپان استفاده میکنه ، عوارض نداره ، بدنت جوش نمیزنه ، مرسی از پاسخگوییتون💕 خدایا بینهایت شکرت💚💚
لبیک_یا_مهدی_عج عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 مرسی از پاسخگوییتون💕 خواهش می کنم 💐 "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."