2777
2789
عنوان

مامانای آشنا به تشنج

74 بازدید | 13 پست

پسرم ۱۰ ماهشه از دیروز تب کرده امروز کلن بد خواب شده بود چون تو خونه سرو صدا زیاد بود ساعت خوابش بهم ریخت هربار که اومد بخوابه با ی صدایی بیدار شد

ظهر که گذاشتمش روی پام به زور بخوابونمش دیدم یهو دست و پاش میپره به صدم ثانیه هم البته نمیرسه،فقط انگار ترسیده باشه چند بار تو ی ساعت تکرار شد 

بردمش دکتر الان گفت شیاف استامینوفن داد گفت تشنج اینجوری نیست تکون های مداوم داره و بیشتر هم طول میکشه

میشه اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنیین

یه دکتر متخصص دیگه ببرش

چکاب کنه ک تشنج پنهان نبوده باشه 

دکتره موندم چجور اینو گفته

یسری تشنج ها طوریه ک مادر حتی نمیفهمه

یه لحظه ست

حتما حتما جهت اینکه پیشگیری کنی وضعیت خراب بشه

یا خیالت راحت شه

یه پزشک دیگ بچه رو ببینه از نظر تشنج پنهان چک بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج خیلی بده اونی ک تو میگی تشنج نیستلطفا واسه پسرم دعا کن انگشتش خوب بشه😭😭

مطمینی؟خیلی نگرانم

همین الان دارم به بچم شیر میدم اگه لایق باشماز ته دل دعا میکنم عزیزم

انشالا خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه🥺

یه دکتر متخصص دیگه ببرشچکاب کنه ک تشنج پنهان نبوده باشه دکتره موندم چجور اینو گفتهیسری تشنج ها طوریه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم😩خیلی خیلی نگرانم

دکتر خودش نبود دکتر عمومی بردم ولی دکتر معروف شهرمونه

مطمینی؟خیلی نگرانمهمین الان دارم به بچم شیر میدم اگه لایق باشماز ته دل دعا میکنم عزیزمانشالا خدا هیچ ...

آره مطمینم خیالت راحت 

خدا بچتو حفظ کنه لطفا واسه بچه منم دعا کن از ته دل 

انگشتش له سده بچم عمل کردن دعا کن خوب شه مثل قبل شه  ناقص نشه یه 😭😭

آره مطمینم خیالت راحت خدا بچتو حفظ کنه لطفا واسه بچه منم دعا کن از ته دل انگشتش له سده بچم عمل کردن ...

حتما دعا میکنم 

ی امام زاده هست تو شهرمون هربار که نذر کردم ادا شده

الان برای بچه هامون نذر کردم ایشالا همیشه سلامت باشن و هرچی درد و بلا هست ازشون به دور باشه

موند لای دوچرخه انگشتش کم مونده بود قطع شه خیلی وحشتناک بود😭😭

الهیییی😢چقدر دردناک

منم بچه بودم مچ پاهام گیر کرده بود..پشت دوچرخه پسرخالم نشسته بودم، وسط بازار پام رفت لای پره هاش هرچی حیغ‌میکشیدم پسرخالم صدامو تو شلوغی نمیشنید اخرش کفشم درومد موند لای پره نزاشت دوچرخه دیگه حرکت کنه و استخون  مچ پاهام پودر شده بود با کلی خونریزی😩

مرسی از راهنماییت عزیزم😩خیلی خیلی نگرانمدکتر خودش نبود دکتر عمومی بردم ولی دکتر معروف شهرمونه

همون پس سر همین چنین چیزی گفته متخصص نبوده

ببر خیال خودتو راحت کنی

اصلا تهش میگه تشنج بوده !!

چک میکنه هزارتا کار انجام میده مشکلی به وجود نیاد

اصلا میگه از این به بعد تب کرد ببر درمانگاه

خلاصه میخوام بگم اتفاق وحشتناکی نمیوفته

خوبش اینه تشخیص بده

شما هم خیلییی حواس جمع بودی اتفاقا ک این قضیه رو فهمیدی و توجه داشتی حتییی اگر تشنجی نبوده

میدونی چقدر ادم اصلا متوجه نمیشن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همون پس سر همین چنین چیزی گفته متخصص نبودهببر خیال خودتو راحت کنیاصلا تهش میگه تشنج بوده !!چک میکنه ...

اره چون آدم استرسی هستم همین که این صحنه رو دیدم فوری بردمش دکتر

انشالا شنبه میبرمش پیش متخصص خودش امیدوارم چیزی نباشه

مرسی کمک کردی عزیزم❤️