قدیم اینطوری بود دیگه الان اکثریت یکی نهایت سه تا دارن و مشخصه رسیدگی از هر لحاظ بهتر
خانواده همسرتون هم نسبت به مادر و پدر شما جوونتر هستن حتما
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا فک میکنید شهرستان عقب افتاده س والا جایی مثل تهرانم همین شهرستانیا رفتن که ما که یه شهر کوچیکیم اطرافیانمون دانشجوان تک فرزندن مادر خودم ۵۰سال پیش سه تا بچه اورده تازه میگه خانواده پدریت با سومی مخالف بودن میگفتن چخبره مادربزرگمونم ۸تانداش
من ۲۵ سال از ازدواجم گذشته یه بچه هم بیشتر ندارم و به قول شما در رفاه هم هست خودش خیلی راضیه واقعا بچه زیاد خوب نیست خصوصا الان و این زمونه آدم به زور می تونه یه بچه رو هم رسیدگی کنه هم از لحاظ مالی و هم روحی
ما ۷ تا خواهر برادر بودیم ، همیشه حسرت اون روز ها رو میخورم ، بهترین روزای عمرم بود ، چند وقت پیش با تمام وجود آرزو کردم برگردم به نوجوانی قبل از ازدواج برادرم و برای همیشه اونجا بمونم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
شما که شهرستان نبودید چرا مادرت اینقد بچه اورده والا مادرشوهر من هم نتیجه داره اولین بچش ۶۰سالشه ۶تااورد اونم اخریش ناخواسته بود ما که ۳۰ساله هامون الان تک فرزندن شهر کوچکم زندگی میکنیم
بچه زباد بهتره بنظر من که متاسفانه با بعضی فیلم ها مثل ابد و یک روز جلوه بچه زیاد داشتن رو خراب کردن...هزار تا رفاه و اسباب بازی جای همبازی رو نمیگیره بنظر من
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)