گلبرگ،بهار مدیر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 عنوان کیا لوله هاشون باز بود تو عکس رنگی🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 47 پست بعد چندوقت باردار شدینگف لوله هام باز بوده...یعنی الکی رفتم عکس رنگی؟ اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱 1403/11/18 | 18:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71920 من مطهره امحالا اگه من و یادت باشه😂😂😂 مطهره کیهکاربر عطیه سادات شیطووون؟؟؟ و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 مطهره کیهکاربر عطیه سادات شیطووون؟؟؟ آره قشنگم🥰 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 مطهره کیهکاربر عطیه سادات شیطووون؟؟؟ تو ایتا بودیم باهم...آخرا من پیام میدادم جوابی دریافت نمیکردم😂گفتم لابد دوست ندارین پیام بدم😊ولی اینجا جویای احوالت بودم کی انشاءالله وقت زایمانته گلم😍🤗 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71920 آره قشنگم🥰 به به گل دخترحالت خوبه خانواده خوبن؟مگه تو باردار نبودی و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 به به گل دخترحالت خوبه خانواده خوبن؟مگه تو باردار نبودی نه بابا یادت نیس؟😂۱۰ ماهه اقدامم نشده...عجیبه...عکس رنگی هم سالم بود الحمدلله😍😂 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71920 تو ایتا بودیم باهم...آخرا من پیام میدادم جوابی دریافت نمیکردم😂گفتم لابد دوست ندارین پیام بدم😊ولی ا ... بله یادمه....واقعا ببخشیدمن اون روزا فکنم تازه باردار شده بودم حال روحی خوبی نداشتم😔خیلی دپرس و ناراحت بودمبله کم سعادتی من بودهوالا ی 48 روز دیگه دارم اگه خدا کمک کنهدیدی چ جوری خودمو گرفتار کردم😁 و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71920 نه بابا یادت نیس؟😂۱۰ ماهه اقدامم نشده...عجیبه...عکس رنگی هم سالم بود الحمدلله😍😂 خب خداروشکر ولی آخه ی بار یادمه با اون کاربریت تاپیک بارداری زده بودیاااا دختر😁 و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 بله یادمه....واقعا ببخشیدمن اون روزا فکنم تازه باردار شده بودم حال روحی خوبی نداشتم😔خیلی دپرس و نار ... ای جووووووووندلم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خوش خبرررر باشی خاهررررررییییییالهی به دل خوش و به سلااااامتی بغل بگیری جوجه تو🥰😍😍😍😍💛💛💛💛💛قربونت بشم برا منم سر زایمان دعاکن😍😍😍 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 بله یادمه....واقعا ببخشیدمن اون روزا فکنم تازه باردار شده بودم حال روحی خوبی نداشتم😔خیلی دپرس و نار ... خیلیییی خوشحال شدم برات قشنگمجوجه مون چی هس حالا😍😍😍😂چرا دپرررس🤐🤐🤐🤐🤐شما که عاشق بچه بودی😍هدیه خداست،خدا برات حفظش کنه🤍 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 19863 عزیزدلمممالهی بزوووودی باردار بشی قشنگمشما نفهمیدی مشکل از کجاست؟ همچنین عزیزم...ن والا ناباروری بدون علت... خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 بله یادمه....واقعا ببخشیدمن اون روزا فکنم تازه باردار شده بودم حال روحی خوبی نداشتم😔خیلی دپرس و نار ... بازم استراحت تمام بودی؟الهیییییبارداری سخت بود یا آسون😍😁 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 خب خداروشکر ولی آخه ی بار یادمه با اون کاربریت تاپیک بارداری زده بودیاااا دختر😁 نهههه اصلا....!برو نگاه کن...چرا چندین ماه علایمش رو داشتم اومدم پرسیدم اینا علایم بارداریه یا نه...ک بعدش پریود شدم ضدحال خوردم😁😂 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 71920 ای جووووووووندلم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خوش خبرررر باشی خاهررررررییییییالهی به دل خوش و به سلااااامتی بغل ... فداتممممم گلم❤💋چشم قابل باشمممم دعا میکنمتوام واس من دعا کن عزیزدلمخیلی روزای سختی رو دارم میگذرونمچندین ماهه ک استراحت مطلق ام تو خونه ک دیگه برام شده زندون و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 همچنین عزیزم...ن والا ناباروری بدون علت... الهییییخدا دلت و شاد کنه عزیزمممخودتون و همسرتون سالمین یعنی؟ اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
گلبرگ،بهار مدیر استارتر عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 فداتممممم گلم❤💋چشم قابل باشمممم دعا میکنمتوام واس من دعا کن عزیزدلمخیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم ... واااای خدا بگردم🥲😭😭😭😭حتما دعات میکنم خاهرجان اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱