2777
2789

خانوما بیاین بگین مردایی که کارای چندش اور نمیکنن وجود دارن بخدا ناامید شدم😑😂

از صبح تا الان بیرون بودیم و نزدیک ۳ ماهه توی رابطه ایم

ساعتای اول همه چی خوب بود

ولی دیگه اخراش فقط میخواستم سریع تر برگردم خداروشکر میکنم زیر یک سقف نیستم با این ادم

۷ ساعت باهم بیرون بیرون بودیم اخراش هی داشت چندش و چندش تر میشد😑😂

بیرون که میگم منظورم اینه که رفتیم پیکنیک تو پارک جنگلی یعنی ادمای زیادی هم نبودن تا الان جلوی عموم حداقل رعایت میکرد

از ساعت سوم به بعد شروع کرد اخ تف کردن😬 بعدشم اهنگای رپ مسخره گذاشت از اون اهنگایی که فکر میکنن خیلی گنگن باهاش. با این مشکلی نداشتم ولی ۴ ساعتتتتتتتتت ی بندددددد اخهه

وای بعد دستشویی دور بود برای اینکه اعلام کنه گفت وای ی دستشویی بزرگ دارم دارم میترکم🫢😑 د اخهههه لعنتییی اه 

دوسش دارما ولی تا نهایت روزی ۳ ساعت

بیشتر از اون چندش میشه😑🥲 

یسری حرکاتای چندش اور دیگه مث اروغ ایناهم داشت بعد نوشابه😑😑

متأسفانه فقط این نیستتت که تقریبا تمام مردایی که دیدم اینجورین حتی پدرم بعضی اوقات ی صداهای چندش اوری از ته حلقشون در میارنن که نگووو

اگه همه ی مردا اینجورین فکر کنم اخر سر با دوستام خونه مجردی میگیریم تا اخر عمر هم ازدواج نمیکنم همین دوست پسر روزی دوساعت ببینیم همو چون تحمل ندارممم این حجم از چندشییی

باززززز این یکی حداقل کفششو دراورد بیاد روی زیرانداز پاش بو نمیداد خیلی مردا پاشونم بو میدهه ای خداا😂😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر من خیلی مرتب و تمیزه خدایی

من عاشق ملاحظه کردناش شدم ک زنش شدم اصن

با کلاس و مودب

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

همه چی به شخصیت طرف مقابل ربط داره... چندین سال با همسرم دوست بودم ماهی دو بار همدیگه رو می دیدیم اما تقریبا از صبح تا عصر با هم بودیم هیچوقت چنین رفتارهایی ازش ندیدم حتی الانم که ایرانگردی می کنیم چنین رفتارهایی نمیکنه

همه چی به شخصیت طرف مقابل ربط داره... چندین سال با همسرم دوست بودم ماهی دو بار همدیگه رو می دیدیم ام ...

چه خوببب

بخدا ناامید شدم این باز حداقل تا ۳ ساعت اوکیه قبلیا که برای قرار اشنایی میرفتیم بیرون همونجا چندش بازیشونو رو میکردن اصلا وحشتناک بود🥲

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

🤣🤣🤣🤣کجای کشوری؟

تهران

همسر من خیلی مرتب و تمیزه خداییمن عاشق ملاحظه کردناش شدم ک زنش شدم اصنبا کلاس و مودب

انشالله که همیشه خوشبت باشین❤️

مرسی که امید دادین این مردا هم هستن 

چه خوببببخدا ناامید شدم این باز حداقل تا ۳ ساعت اوکیه قبلیا که برای قرار اشنایی میرفتیم بیرون همونجا ...

اینکه شخصیت خودش رو نشون میدن خیلی خوبه چون توی زندگی اگر این رفتار رو نشون بدن آدم وحشت می‌کنه... 

من عاشق همسرم شدم چون همیشه خودش بود و فیلم بازی نمی کرد کاملا مودب و با شخصیت 

خخخخخنه هستن مدل هایی که از این ادعاها ندارن به تور تو نخوردن

یعنی مردی که صداهای ناهنجار اخ تف از گلوش درنیاره پیدا کنم همونجا ازش خواستگاری میکنم به خدا😂😂😂

حتی دوسه بار دور از چشم این بشر اوق زدم از بس چندش اور بود🥲 یعنی معمولی بودا چون میگم عین بیشتر مردایی که دیدم بود شاید حتی کمتر چندش ولی همونو نمیتونستم تحمل کنم🥲🥲🥲

انشالله که همیشه خوشبت باشین❤️مرسی که امید دادین این مردا هم هستن

قربونت عزیزم

ان شاالله یه مرد باب میلت بیاد و خوشبخت شید کنار هم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲