خانما من چهارساله با پسر خالم ازدواج کردم یه بچه ده ماهه دارم الان متوجه شدم ک شوهرم با یکی رابطه داره ولی الان چند ماهه ک بر شکست کرده ما اومدیم یه شهر دیگه،وازش دوره بااین حال بهش پیام میده پول میفرسته بااینکه بهمون کمک میکنن ماخودمون ک نداریم دارم دیوونه میشم توروخخدا بگید چکارکنم
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بله تاالان چند بار متوجه شدم بهش گفتم ناراحت شدم بحث کردم ولی بهم سری اخر گفت چون اومدی سر گوشیم فوضولی کردی خوب کاری کردم ولی تازه دیروز پیاماش دیدم دوباره بروش نیاوردم
خخخ فهمیدن همسرشون با ی حانم رابطه داشته بعد ک ورشکست شدن رفتن شهر دیگه برا زندگیش ولی همسرش رابطشو ...
😑😑
مرسی عزیزم😘