2777
2789
عنوان

خیانت

1377 بازدید | 99 پست

خانما من چهارساله با پسر خالم ازدواج کردم یه بچه ده ماهه دارم الان متوجه شدم ک شوهرم با یکی رابطه داره ولی الان چند ماهه ک بر شکست کرده ما اومدیم یه شهر دیگه،وازش دوره بااین حال بهش پیام میده پول میفرسته بااینکه بهمون کمک میکنن ماخودمون ک نداریم دارم دیوونه میشم توروخخدا بگید چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت واسه اون پول میفرسه؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من فهمیدم مهریتو بزار اجرا

یه توضیحی بده خاهر🙂

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
یه توضیحی بده خاهر🙂

خخخ فهمیدن همسرشون با ی حانم رابطه داشته بعد ک ورشکست شدن رفتن شهر دیگه برا زندگیش ولی همسرش رابطشو با اون خانم پیامکی ادامه داده و براش پول میفرسته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شوهرت میدونه ک میدونی؟؟ تو وضع بی پولیه خودتون شوهرت برای دوست دخترش پول میفرسته؟😯

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بله تاالان چند بار متوجه شدم بهش گفتم ناراحت شدم بحث کردم ولی بهم سری اخر گفت چون اومدی سر گوشیم فوضولی کردی خوب کاری کردم ولی تازه دیروز پیاماش دیدم دوباره بروش نیاوردم

خخخ فهمیدن همسرشون با ی حانم رابطه داشته بعد ک ورشکست شدن رفتن شهر دیگه برا زندگیش ولی همسرش رابطشو ...

😑😑

مرسی عزیزم😘

میخوام رمز تلگرامش بدونم ببینم تو تله چی فرستادن واسه هم چون بهش گفت برو تله باهمم خیلی خوبیم خیلی ابراز محبت میکنه ولی اینارو دیدم دارم دیوونه میشم چکارکنم بنطرتون بایه بچه