2777
2789
عنوان

خانوما من باردارم بیاین سوال دارم

102 بازدید | 16 پست

من الان 26 هفته هستم، از 20 هفته تکونای بچه رو خیلی خوب حس میکردم، ولی الان 4 روزه ک سرماخوردم، و حرکات بچمم خیلییی کمتره از قبل،. و همش هم سمت پایین شکممه، بالا نمیاد، هر چی شیرینی میخورم پهلوچپ میخابم بازم مثل قبلش جنب و جوش نداره، تکون میخوره هااا، ولی خیلییی کمتر از قبل

چکار کنم خیلی نگرانم، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطب دکترت زنگ بزن سوال کن یا برو بيمارستان صدای قلبشو بگیر خیالت راحت بشه البته فک کنم به خاطر مریضیت اونم جنب و جوشش کم شده باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
سونو اگه نمیتونی بری لااقل برو دکترت ضربان قلبشو گوش کن ایشالا که چیزی نیست گاهی طبیعیه

رفتم اخه ماما میگه هنوز زوده واسه نگرانی حرکاتش، و صدا قلبشو برام گوش نمیداد

من اخه چون قبلا تکوناش زیاد بود و الان کم شده نگرانم

رفتم اخه ماما میگه هنوز زوده واسه نگرانی حرکاتش، و صدا قلبشو برام گوش نمیدادمن اخه چون قبلا تکوناش ز ...

هر نیم ساعت سه حرکت و هر یک ساعت پنج تا طبیعیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻