2777
2789
عنوان

بیش از حد خوبی نکنید حد خودتونو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 45 پست
دیگه بایدازهرکسی اندازه شعورش توقع داشت

ولی بنظر من بیشتر بخاطر اذیت شدن خودت گفته اصلا قصدش بد نبوده 

من حس بدی نگرفتم از حرفش ...چون همسر خودمم همینطوریه خیلی بدش میاد من تو خیابون بجز کیفم چیزی دست بگیرم 

میگه خودم میبرم تو نبر 😅😅

کلا هر کاری ادم انجام بده که برای خودش سختی داشته باشه، محاله اخرش اینجور نشه. چون اونم جوری ظلم به خودمونه، و خدا قطعا جواب ظلم را میده، حالا این ظلم به خودمون باشه یا دیگران

(البته مورد شما، شاید همسرت میخواسته بگه چرا خودت را سختی دادی ولی خب ندونسته از چه‌کلماتی استفاده کنه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام موجودی ها رو چک نمیکنه 😃

اگه یه روزی برای یه مشکلی بره گردش حساب بگیره متوجه میشه 

اون وقت دیدش بهت عوض میشه .اعتماد از بین میره .به اینا هم فکر کنید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

هیچی بابا نمیفهمی

نه اتفاقا تو نمیفهمی که این همه ادم بهت گفتن مشکل از خودته بازم حرف خودتو میزنی 

کاریم که کردی اصلا لطف نبوده بیشتر بی عقلی بوده .بای

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اگه یه روزی برای یه مشکلی بره گردش حساب بگیره متوجه میشه اون وقت دیدش بهت عوض میشه .اعتماد از بین می ...

چند بارم فهمیده گفتم لازم داشتم چیزی نگفته 💩میخوره بخواد دیدش عوض شه حقمه😆😆😆😆👺

حالا طوری نشده که. شوهر من یه بی منظوری ها بهم کرده که خدا جوابش رو بده 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏