2777
2789

کسی که فکر میکنی مهربون ترین و نزدیک ترین فرده بهت هست هم اصلا قابل اطمینان نیست    ناراحتیاتون رو فقط با خدا در میون بزارید  عزیزان  فقط 

اتفاقا بعضی آدما کاملا مرهم هستن، درکت می‌کنن و کمکت می‌کنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون موقع بله اما بعدا شده چند سال بعد همچین رو دست میخوری ازش که قشنگ شوکه میشی

نه اینجوری نیست.

کسی که فکر می‌کنه همه آدما فاسد هستن یه مشکلی تو ذهن خودش هست که یا همه رو اینجوری می‌بینه یا فقط چنین آدمایی رو به خودش جذب می‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مولا علی می فرماید هیچوقت راز دلت به کسی نگو

چون وقتی خودت نتونستی حرف دلت و نگه داری اونم نمیتونه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اتفاقا بعضی آدما کاملا مرهم هستن، درکت می‌کنن و کمکت می‌کنن.

دقیقا 

البته باید اول از خودمون شروع کنیم 

من همیشه سعی کردم کمک کنم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

حتی اگه خون بالا آوردی جلو مردم بگو شربت ذغال اخته خوردم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

هستن هنوز آدم هایی که انسان باشن شاید کم باشن ولی هنوز هستن مادرم میگفت میدونی چرا یک مسلمان باید مومن باشه چون طرف مقابلش، بایدپیشش نسبت به جسمش روحش رازش امنیت خاطر داشته باشه یعنی اگه بش حرفی زدی عین ناموس خودش ازش مراقبت کنه امنیت از مومن میاد یعنی خاطرت جمع باشه که ازش بت آسیب نرسه 

نه اینجوری نیست.کسی که فکر می‌کنه همه آدما فاسد هستن یه مشکلی تو ذهن خودش هست که یا همه رو اینجوری م ...

بفرما 

الان من اومدم اینجا در دو دل کردم   خود شما بدون اینکه منو بشناسی  و بدونی چه تجربه هایی داشتم  یا شخصیتم چیه  اومدی  قضاوت کردی و توهین کردی  و رفتی 

موفق باشی 

همون موقع بله اما بعدا شده چند سال بعد همچین رو دست میخوری ازش که قشنگ شوکه میشی

نه اینجوری نیست ..من رازهای زیادی از اطرافیانم دارم حتی تو بدترین شرایط هم تو دلم نگه داشتم