سلام بچه ها من مادرم و ۴۸ سالمه استاد دانشگاه هستم تو رشته شیمی تدریس میکنم امروز تو امتحان یکی از همکلاسی های دخترم نمره پایین گرفت منم همون نمره رو بهش دادم دیگ با دخترم حرف نمیزنه و دخترم بهم میگه چرا نمرشو ندادی بنظرتون چیکار کنم🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما تو مدرسه معلمی دیگه مثل معلم رفتار کن. اتفاقا اگر بخاطر دخترت پارتی بازی کنی دشمناش بیشتر میشن یا حتی رفقای دروغکی با هدف سواستفاده از خودتون و دخترنون پیش میاد. همین کاری که الان می کنی درست تره.
بهتر به دخترت بگو به خاطر اینکه من بهش نمره بدم باهات دوست بود نه خودت بهتر که رفت این بلخره یه روز میرفت زودتر بهتر
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐