2777
2789
عنوان

اگه امروز تونستم خودمو بکشم🙂

749 بازدید | 76 پست

امروز که مامانم اینا رفتن خودمو میکشم...

من لیاقت دنیا اومدن نداشتم لیاقت زندگی خوب نداشتم

شاید واقعا حق با مامانمه

امیدوارم بتونن کاربریمو پیدا کنن که بعد مردنم عذاب وجدان ولشون نکنه

از مامانم نمیگذرم که از بچگی با بچه بودن خودش روح و روانمو خراب کرد

حیفه استعدادام که هیچوقت مورد توجه قرار نگرفت حیفه دختر ۱۷ ساله ای که گاز گرفتش 

آدم ضعیف به درد مرگ میخوره

خودتو بکش راحتشون کنی.

خدافظ

((امیدوارم حرفام تاثیرشو گذاشته باشه و پشیمون بشی)))

توروخدا خودتو نکش🥺🥺🥺

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥂 بیخیال غم دنیا بابا 

رفتن ی واستا خوشمزه برا خودت درست کن و مشروب ک نیس دلسترم بخر بخور

نوش جونت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برا مردن هیج وقت دیر نیس اما برا زندگی خیلی دیره

بخواب صبر کن ببین ایا توی فردا میخوای زندگی کنی تو اجازه گرفتن فردات رو نداری

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

پاشو برو بیرون چن تا چیپس و ماست موسیر بگیربخور غمو غصه یادت میره

بخاطرِ عذاب وجدانِ اونا خودتو زجر بدی اوج حماقته.

دریته اونا عذاب وجدان میگیرن ولی این برای تویی که مرده باشی چه سودی داره؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

لابد کلاس دهمی و مشکلت نمره است؟

اینا میگذره 

یاد بگیر خودتو درک کنی و به خودت ارزش بدی تا روحت قوی بشه 

تو سالیان زیادی رو در پیش داری 

اگه خودتو درک نکنی هیچ وقت از غم نمی میری اما تمام روزات بد میگذره

🎀😶

همسن منی اخه

الاغ نفهم گاو خر گوسفند تو غلط کردی به همجین غلطی فکر کنی

بیا بگو ببینم چت شده:(💔💔

من دوست دارم🥺🎀

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره !